Skocz do zawartości
Kochający_Mąż

Obrączka

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawie jak dzisiaj dopisać coś do tego tematu po tylu zmianach ;) Zawsze mam obrączkę na palcu. Tak jak kiedyś fantazjowałam, tak dzisiaj robię ;) I koniecznie obrączka musi być widoczna na nagraniu :)

Rozumiem, że największa zmiana, to ta właśnie obrączka? Długo Cię nie było. Strasznie długo!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to największa zmiana :) Miło powrócić :) jeszcze męża może przyciągnę ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawaj go tu prędko! Cieszę się że jesteś/cie. Miło znów widzieć i wiedzieć że ciągnie wilka do lasu :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NO to to już chyba przesądzone było :P Jak się raz zostanie Hotwife ( nawet nie będąc żoną) to ciężko później o wanilię :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W pełni się zgadzam z opinią Chanel. Z dumą i rosnącym pożądaniem patrzę na zdjęcia, nagrania mojej kochanej żonki, która trzyma w dłoni "berło" kochanka, a obrączka błyszczy jej na palcu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kortez

Czy chciałbyś aby w trakcie przyprawiania tobie rogów przez żonę miała obrączkę na palcu czy wolałbyś aby zostawiła ja w domu? Jesli chodzi o mnie to chciałbym aby moja kochana żonka oddając się przyjemności z innym mężczyzną miała obrączkę na palcu. Jej kochanek powinien wiedzieć, że ona kocha tylko mnie a z nim jest tylko dla przyjemności.

na mnie zawsze cholernie działa gdy hotka ma obrączkę gdy ją biorę. mocny fetysz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtrącę i ja swoje trzy grosze:)

Osobiście obrączka u Hotki bardzo pozytywnie na mnie działa. W końcu wszyscy wiemy w jakiej sytuacji się spotykamy i dlaczego. Mnie kręci fakt że Hotka przyprawia rogi swojemu Mężowi ze mną a obrączka dodaje tylko pikanterii:) Wiem że kocha swojego męża i po wszystkim do niego wróci - na tym polega ten układ.

Nie mówię oczywiście że bez obrączki jest źle czy coś. Traktuję to raczej jako autonomiczna decyzja Kobiety z którą się spotykam, i generalnie dla mnie sprowadza się to do takiego samego elementu jak szpilki na nogach Kobiety w łóżku. 

Ubierze - to super jeśli tak lubi, nie ubierze - tak bardzo nie zmieni to naszej atmosfery w łóżku:)

To tyle,

dziękuje za uwagę:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od iluś tam lat nie noszę obrączki. W zasadzie biżuterię jakąkolwiek tylko od "wielkiego dzwonu" zakładam. No nie lubię i już. Za to u kochanka obrączka jest mi obojętna. Nie jest bodźcem ani pozytywnym ani negatywnym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie biżuterię jakąkolwiek tylko od "wielkiego dzwonu" zakładam.

dokładnie tak

a na obrączkę u faceta tylko przy pierwszym spotkaniu zwracam uwagę

lubię mężów, cóż począć

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...