Skocz do zawartości
Kochający_Mąż

Obrączka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy chciałbyś aby w trakcie przyprawiania tobie rogów przez żonę miała obrączkę na palcu czy wolałbyś aby zostawiła ja w domu?

Jesli chodzi o mnie to chciałbym aby moja kochana żonka oddając się przyjemności z innym mężczyzną miała obrączkę na palcu. Jej kochanek powinien wiedzieć, że ona kocha tylko mnie a z nim jest tylko dla przyjemności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze to nie zwracam uwagi na to czy Hotka ma obrączkę czy nie, ale ja wolę zdecydowanie jak mąż patrzy na wszystko i jest obecny podczas rogaczenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj mozesz sledzic czy panie sa chetne byc w obraczce podczas seksu z kochankiem http://zdradakontrolowana.jun.pl/viewtopic.php?t=5518

kochanek chyba jeszcze przed spotkaniem wie jakie jest podejscie kobiety do niego i spotkania. chyba nie jest tak ze sie wogole o tym nie rozmawia i nie daje do zrozumienia tylko machca palcem z obraczka i to ma juz wyjasnic wszystko? ja akurat mam obraczke zawsze wiec nie bylo mowy o zakladaniu obraczki bo po prostu nigdy jej nie sciagam. pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogier spuści się na obrączkę ... zrobią zdjęcie ... A późnie pokażą je Rogaczowi ... Jaką niewierną sukę ma w domu!!!!

Dołączona grafika

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ok admin zgadzam sie ze symbolika. tak jak fotki ktore dal JFK z pannami mlodymi na przyklad. ale nie przesadzaj admin ze bez symboliki nie ma cuckold. czyli jak nie pojde w obraczce to spotkanie cuckold juz nie bedzie? wg mnie symbolika to takie dla mocniejszego zaakcentowania jest i podkreslenia, ze przekraczamy granice. to takie nawet zeby show zrobic, czasem mi sie wydaje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a może ogier spuści się na obrączkę na oczach rogacza, niech rogacz wie co ogier myśli o nim i tym, że kobieta, z którą właśnie się kochał "jest przypisana" do niego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle,ze obraczka powinna byc i niby dlaczego ja sciagac.Ja chce,zeby zona podczas stosunku z kochankiem miala obraczke na palcu,to takie podniecajace

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne,że powinna mieć obrączkę,w końcu jest mężatką.Poza tym to zawsze dodaje

smaczku,tak jest bardziej ekscytująco.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona ma zawsze obroczkę, gdy idzie na randkę. Oprócz dwóch przypadków. Była jako osoba towarzysząca dwa razy na weselu z kochankiem.

Co działo się po weselu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...