Skocz do zawartości
illa

Czy Są Na Forum Samotni Rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek kuba 32 lodz

Oczywiście ze sa.Ja nim jestem i aktualnie poszukuje kkobiety na stale z która stworze staly związek oparty o cuckold

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że jest grupa szukająca tylko numerku, nie potrafiąca zrozumieć co się do nich piszę, a chyba nawet nierozumiejąca w ogóle ZK - pierwsze kroki na tym forum mojej Kruszynki zrecenzować mogę tym zdaniem (kto pisał ten wie - wulgarność, nachalność i pośpiech... jakby samo stwierdzenie "wyruchac w dupe tuż po przywitaniu "moczyło majtki") 

No ale to chyba nie o Rogaczach mówisz?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiadając na pytanie czy jest ich wielu? NIE, nie ma ich wielu.

Obawiam się, że niestety masz rację :(
I stwierdzam to z niekłamaną przykrością. 
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może po prostu HotWife tak samo jak rogacza nie mamy szczęścia i najczęściej  mieszkamy w róznych regionach Polski:( , a związek z rogaczem wygląda trochę inaczej niż z kochankiem :)

Ps. z góry przepraszam, że mój ton nie pasuje to ultimate ;):poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to chyba nie o Rogaczach mówisz?

ona

niestety jeden się znalazł.

tak się zakręcił i pogubił w zeznaniach, że ewidentnie figurant

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kuba 32 lodz

ja ciagle czekam na swoja Hot Wife i mam wrazenie ze samotnych kobiet o preferencjach HW jest jak na lekarstwo .

CIACH!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich,

Jestem na tym forum nowy,ale z doświadczeniem w tym temacie.

Myślę,że tak samo trudno znaleźć Rogacza jak i HW. Do niedawna byłem w związku małżeńskim i świetnie bawiliśmy się razem z żoną w układach cuckold. Niestety wszystko się skończyło. W tej chwili jestem sam,ale mam nadzieję,że ponownie pojawi się w moim życiu Kobieta o podobnych upodobaniach i będziemy mogli wspólnie realizować fantazje Rogacza i HW.

Nie wyobrażam sobie być z Kobietą wierną mi przez całe życie. To jest czysta przyjemność móc powitać żonę wracającą od kochanka i usłyszeć z jej ust,że było bosko i że mnie kocha najbardziej na świecie. A co do reszty to wszyscy wiemy jaki jest dalszy ciąg takich sytuacji:)))). To jest to co rozkochuje mnie w Kobiecie coraz bardziej i bardziej.

Pozdrawiam wszystkie Kobiety,które potrafią się bawić właśnie w ten sposób i czerpać przyjemność całymi garściami ze zdrady swoich mężów czy partnerów ,a jednak kończyć w ramionach swojego stałego partnera.

Jesteście najcudowniejszymi Kobietami na świecie.

Pozdrawiam

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem jednym z kilku samotnych rogaczy, który poszukuje przede wszystkim KOBIETY, Miłości życia. Jednak ponieważ mam naturę rogacza (wciąż bez doświadczenia niestety), dlatego do pełni szczęścia w związku potrzebowałbym kobiety lekko dominującej która ma naturę Hot Wife. Zdaję sobie sprawę, że jest to dość trudne zadanie znaleźć swoją Hotkę, ponieważ oprócz podobnych zainteresowań i upodobań potrzeba jeszcze uczucia, zakochania się. Jeśli chodzi o kwestię co byłbym w stanie zaproponować swojej przyszłej kobiecie, to przede wszystkim siebie, bezgraniczne oddanie się, miłość, zaufanie, wspieranie się szczególnie w trudnych chwilach oraz Wierność Jej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich,

Jestem na tym forum nowy,ale z doświadczeniem w tym temacie.

Myślę,że tak samo trudno znaleźć Rogacza jak i HW. Do niedawna byłem w związku małżeńskim i świetnie bawiliśmy się razem z żoną w układach cuckold. Niestety wszystko się skończyło. W tej chwili jestem sam,ale mam nadzieję,że ponownie pojawi się w moim życiu Kobieta o podobnych upodobaniach i będziemy mogli wspólnie realizować fantazje Rogacza i HW.

Nie wyobrażam sobie być z Kobietą wierną mi przez całe życie. To jest czysta przyjemność móc powitać żonę wracającą od kochanka i usłyszeć z jej ust,że było bosko i że mnie kocha najbardziej na świecie. A co do reszty to wszyscy wiemy jaki jest dalszy ciąg takich sytuacji:)))). To jest to co rozkochuje mnie w Kobiecie coraz bardziej i bardziej.

Pozdrawiam wszystkie Kobiety,które potrafią się bawić właśnie w ten sposób i czerpać przyjemność całymi garściami ze zdrady swoich mężów czy partnerów ,a jednak kończyć w ramionach swojego stałego partnera.

Jesteście najcudowniejszymi Kobietami na świecie.

Pozdrawiam

nie wiem jaka u ciebie byla przyczyna rozstania ale moze wlasnie przez to ze za bardzo sie wciagneliscie w te klimaty a twoja kobieta nie chciala tego ciagnac.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jaka u ciebie byla przyczyna rozstania ale moze wlasnie przez to ze za bardzo sie wciagneliscie w te klimaty a twoja kobieta nie chciala tego ciagnac.....

A może taka, że ona lubiła kuchnię chińską, a on włoską. ;)

Nie baw się we wróżbitę. Będzie chciał powiedzieć, to sam powie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...