Skocz do zawartości
illa

Czy Są Na Forum Samotni Rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy byłem singlem zawsze poszukiwałem takiej kobiety, niestety doszedłem do wniosku że nie da się dowiedzieć o niej czegokolwiek w zakresie potencjału zanim tak naprawdę kobietę poznam, rozkocham i zafascynuje sobą. Jakbym tak od razu zapodał temat cuckold trójkątów itd myślę że taka kobieta by mnie pogoniła od razu. Ja się bałem mówić o tym na początku, ba w 3 związkach nic nie mówiłem, nie miałem odwagi..... UWażacie że naprawdę hotkę można znaleźć z ogłoszenia? nie wydaje mi się

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam, że do tematu zainspirował mnie Beny :D, którego już pod obcasem ma Aine :D

Tylko że Beny to bardziej się chce bawić w cuckold, spróbować ale w formie zabawy ;) i dlatego ciężko go pod obcasem utrzymać , zniknął mi gdzieś ostatnio ,jak wróci będzie lanie i kara za tak długą nieobecność :redevil: No bo jak to ,sama się mam bawić ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine dobrze ujęła moje aktualne podejście do cuckoldu, bo na początek wolałbym właśnie wcielić się w rogacza, spróbować jak to jest i niekoniecznie musiałbym coś czuć do kobiety, która by mnie "fikcyjnie" zdradzała. Oczywiście realny cuckold również mnie interesuje i w przyszłości zapewne będę nad takim związkiem pracował.;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a są są samotni kandydaci na rogaczów a co zaoferują ?? siebie zalezy co Hotka będzie chciala wziac a pozniej powolutku wycisnac :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Pigeon

Jak widać, jest ich kilku, w tym m. in. ja :P

A co dla Hotki? W myśl reklamy kawy Tchibo: Podaruj to, co najlepsze ;)

Czyli miłość, uwielbienie, oddanie, przywiązanie, wierność, lojalność, atencję... etc. itp.

Właściwie to partnerski związek + pakiet cuckoldowy gratis ;) To tak w ogólności, bez romantyzowania w tej chwili ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mało, Was?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hotki są tylko konkretnych brak:) :)

tu bym się z Tobą /Wami nie zgodził ......

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...