Skocz do zawartości
illa

Czy Są Na Forum Samotni Rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

przyłlyw a Ty rogacz czy kochanek?? ;)

Tego pewnie sam "przypływ" nie wie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego pewnie sam "przypływ" nie wie ;)

Byłem w życiu w roli kochanka a do drugiej strony nie zdążyłem dobić, oczywiscie że wiem! I to i to ale nie będąc w związku mam problem z definicją rogacza ;) Przecież nie ma rogacza bez kobiety ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież nie ma rogacza bez kobiety

Nieprawda. To jest stan umysłu. Nie przestajesz być kierowcą tylko dlatego, że chwilowo nie masz samochodu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieprawda. To jest stan umysłu. Nie przestajesz być kierowcą tylko dlatego, że chwilowo nie masz samochodu.

Na to bym nie wpadł :jump:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe porównanie..... ja zawsze kierowcą nazywałem albo kogoś, kto robi to zawodowo albo kogoś, kto właśnie siedzi przed kierownicą ;) Zgodze się też ze to stan umysłu ..... tylko że w moich fantazjach rogaczenie zawsze kręciło się wokół mojej partnerki albo ewentualnie jeszcze przez jakiś czas wokół moich ex... a jak nie ma partnerki...?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jak nie ma partnerki...?

To się Jej szuka i znajduje.

Proste jak drut.

;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież nie ma rogacza bez kobiety ;)

no to powinna być na Forum jeszcze grupa np "rogacz oczekujący " albo "rogacz bez Hotki" :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek wittol23

no to powinna być na Forum jeszcze grupa np "rogacz oczekujący " albo "rogacz bez Hotki" :lach:

od razu bym sie zapisał :))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy byłem singlem zawsze poszukiwałem takiej kobiety, niestety doszedłem do wniosku że nie da się dowiedzieć o niej czegokolwiek w zakresie potencjału zanim tak naprawdę kobietę poznam, rozkocham i zafascynuje sobą. Jakbym tak od razu zapodał temat cuckold trójkątów itd myślę że taka kobieta by mnie pogoniła od razu. Ja się bałem mówić o tym na początku, ba w 3 związkach nic nie mówiłem, nie miałem odwagi..... UWażacie że naprawdę hotkę można znaleźć z ogłoszenia? nie wydaje mi się

oj da się poznać, da się, widzę że troche nas tu jest :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on

Wg mnie samotnych rogaczy, takich w których gdzieś to siedziało od zawsze i którzy nie zawahaliby się realizacji ZK po zakochaniu się z wzajemnością jest niewielu. Z pewnością idealne miejsce na znalezienie Kobiety, która podniecają te same klimaty, ale odpowiadając na pytanie czy jest ich wielu? NIE, nie ma ich wielu.

Wydaje mi się, że jest grupa szukająca tylko numerku, nie potrafiąca zrozumieć co się do nich piszę, a chyba nawet nierozumiejąca w ogóle ZK - pierwsze kroki na tym forum mojej Kruszynki zrecenzować mogę tym zdaniem (kto pisał ten wie - wulgarność, nachalność i pośpiech... jakby samo stwierdzenie "wyruchac w dupe tuż po przywitaniu "moczyło majtki") 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...