Skocz do zawartości
illa

Czy Są Na Forum Samotni Rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

Sa hotki, są. Ze mną znam dwie! :D

Su, czyżby zmiana? Pamiętam jeszcze niedawno Twoje wypowiedzi, że nie jesteś Hot Wife , jeśli zmiana to się cieszę :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su, czyżby zmiana? Pamiętam jeszcze niedawno Twoje wypowiedzi, że nie jesteś Hot Wife , jeśli zmiana to się cieszę :P

Ilcia, człowiek czasem mądrzeje ;)

Jeszcze nie jestem... ale kto wie, kto wie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogatyon

są, są... tęskni mi się za tym stanem, tylko fajnej hotki brak :))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konkretna, ale za to bardzo wymagająca.

I coś za władczy ton jak na ultimate!!

droga Modliiishko jak bardzo mi się podobasz, tak bardzo nie rozumiem Twojej aluzji do tonu mojej wypowiedzi, tym bardziej, że nikogo nie uraziłem a Ty sama odpowiedziałaś na mój apel ;)

to temat o samotnych rogaczach :)

najlepiej byloby to sprawdzic , gdyby ci samotni rogacze zaznaczyli singiel w statusie :) nie trzeba  by szukac :)

i to samo trzeba napisać o Hotkach  :kwi:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

droga Modliiishko jak bardzo mi się podobasz, tak bardzo nie rozumiem Twojej aluzji do tonu mojej wypowiedzi, tym bardziej, że nikogo nie uraziłem a Ty sama odpowiedziałaś na mój apel

A to miałam na myśli, że brak prośby i ton rozkazujący nie pasował mi do ultimate'a. Tylko tyle i aż tyle ;P
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w odpowiedzi do postu rogatyon

Pytanie co oznacza "fajna" ? Singielek jest kilka na forum ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to miałam na myśli, że brak prośby i ton rozkazujący nie pasował mi do ultimate'a. Tylko tyle i aż tyle ;P

nie byłaś, nie jesteś i raczej nie będziesz moją Hot Wife, dlatego nie oczekuj, że przed każdym będę "klękał" tylko dlatego że nazwała się Hot Wife ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Angel

Poszukują, z ciekawości przynajmniej. Ciekawi mnie jakie doświadczenia by z tego płyneły. 

Główna kwestia to że musiałbym być emocjonalnie związany z Hotką i nie brać udziału w jej wypadach. Wole to zostawić dla wyobraźni, jest silniejsza. Mogłaby wracać do domu o 3 w nocy pisząc 10 min wcześniej smsa, że jest cała w spermie i mam ją wylizać przed snem. Albo związywałaby mnie w pokoju w ramach gry wstępnej, po czym sprowadzałaby do drugiego kochanków bez uprzedzania mnie, którzy nie wiedzieli by o moim istnieniu. Pełno takich fantazji... jednym zdaniem kobieta bardzo silna seksualnie. Ciągle mnie zastanawia co by taką Hotkę kręciło w takim układzie tak dogłebnie, prócz oczywistej ilości kochanków i władzy nade mną... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też od jakiegoś już czasu jestem singlem, seks ma dla mnie duże znaczenie w związku i zależy mi na tym żebym mógł chociaż dzielić i cieszyć się fantazjami ze swoją połówką nawet jeśli nie będzie miałą odwagi kiedykolwiek to wypróbować ale oczywiście najpierw relacja, związek, wzajemne fascynacje, hobby itd, fantazje seksualne są gdzieś na końcu bo to chyba nie jest dobre żeby budować coś tylko i wyłącznie w oparciu na tym....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...