Skocz do zawartości
illa

Czy Są Na Forum Samotni Rogacze?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ukrywam, że do tematu zainspirował mnie Beny :D, którego już pod obcasem ma Aine :D

Ciekawi mnie czy są na Forum Rogacze, którzy poszukują swojej Hot Wife :)

Ilu Was jest i co chcielibyście ofiarować swojej Pani?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a jestem jestem :) w sferze erotyki: osobiscie jestem miłośnikiem femdom, z elementami fetyszu, szpileczki, wyuzdanie w erotycznych zabawach, wiadomo - cuckold tu jest dominantą dominacji :), asystowanie Żonie podczas jej erotycznych uniesień z kochankami, pas cnoty - to według mnie bardzo skuteczny środek kontroli. generelnie zaspokajanie rządz Żony techniką dowolną w zależnosci od jej kaprysu. w życiu natomiast pozaalkowianym chiałbym być osobą, z którą chce się iśc wspólnie przez życie: wspierającycm przyjacielem, odpowiedzialnym mężem, rozweselającym błaznem. pomimo uległości i zrogaczenia - przede wszystkim osobą na tyle ciekawą, aby Żona miała pewność, że nowy model jej nie potrzebny :), i praca nad budowaniem tej pewności jest właśnie tym co chciłabym jej dać.

chyba za poważnie podszedłem do tematu... zatem ujmę to inaczej: chciałbym dać swej Hotce tyle, aby codziennie mogły stwierdzić, ż nasze życie to ROCK'N ROLL!!!!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawie podszedłeś do tematu, objąłeś chyba cały możliwy zakres zagadnienia :dobre:

Interesuje mnie czy szukasz takiej kobiety, jeśli tak, to jakie sa tego skutki, czy w ogóle jest to możliwe :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skutki? czy przyczyny? skutko są takie, według wspomnianego wyżej scenariusza, że ja mam trochę mniej kolegów niż żona :) a tak na poważnie, to ludzie z naszymi preferencajami są troszkę jakby undergroundem, i nie każdy byle samiec jesta matriałem na kochanka, bo wierzę, że moja przyszął lepsza połowa potrafiłć będzie odzielić ziarno od plew, więc wspólne zabawy powinny byćzabawa dla nas obojga. uwaga: jestem potencjalnym rogaczem dlatego, ze i mi to sprawia przyjemność, inaczej taki związek.... hmmm nie istnieje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że ja mam trochę mniej kolegów niż żona :)

Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, zapytywałam w temacie czy są na Forum Rogacze, ale bez swojej Hot Wife, tacy, którzy szukają kobiety odpowiadającej ich preferencjom.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie jest tak, że nie widzę ograniczeń z tego wynikających, ale hey (jak mówią anglicy) sfera cuckold nie jest jedyną determinującą wartością zapewniającą trwałośc związku. truizmy typu: przyjażń, zaufanie, facynacja, są elementami, które w ogóle powinny zaiskrzyć przy jego rodzeniu się, praeda? :)

Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, zapytywałam w temacie czy są na Forum Rogacze, ale bez swojej Hot Wife, tacy, którzy szukają kobiety odpowiadającej ich preferencjom.

tak dobrze, staram się dotykać każdej ze sfer życia w sposób w miare wyczerpujący. to co napisałem nie jest wyznaniem żalu, ale czystej akceptacji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

Szukasz kogoś, kto odgrywałby dla Ciebie rolę rogacza, nie będąc z Tobą w prawdziwym związku, tak? Kogoś, kogo mogłabyś bez zobowiązań wpakować pod obcas. Kuszące ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukasz kogoś, kto odgrywałby dla Ciebie rolę rogacza, nie będąc z Tobą w prawdziwym związku, tak? Kogoś, kogo mogłabyś bez zobowiązań wpakować pod obcas. Kuszące ;)

to chyba nie do mnie :)

skoro, już jak mi sie wydaje, zostałem tu sam i nie muszę nic wyjaśniać na "biegu"... to po pierwsze klarowanie natury rogacza jest wśród szanownego grona zbędne, ale... nie postrzegam relacji Hot Wife - rogacz jako relacji dwóch oderwanych od siebie bytów, jak mogło by być odczytane przez (harrypotterowsko nazwanych) mugoli. i ja (phuture) po pierwsze szuakam tej której myśli czytam i vice versa bez słow - tak to nazwijmy (ale nie bądźmy małostkowi) i wierzyc bym chciał, że na kanwie cuckold można spotkać taką osobę, co wedlug mnie jest wyzwaniem tak dla jednej jak i dla drugiej strony.

... z wywodu którego nic nie wynika i nie wyniknie do momentu bezpośredniej relacji. Kochani uwielbiam tu być i Was oczywiście, ale nie godzę się na ekschibicjonizm emocjonalny dopóki nie zwiążę się się z Nią

to ostatnie chyba jednak wymaga pewnego wyjaśnienia: nikogo pod żadnym pozorem nie chiałem ocenić, pisze w swoim imieniu, piszę tylko o sobie. a emocjonalny ekshibicjonizm postrzegam w tym kotekście jako wywody typu fantastyka i fantasy. po prostu nie komfortowo sie czję wypisując jakies wymyslone sytuacje, wiedząc, że życie najczęscie wyciaga z wahlarza i podaje nam na tacy takie, jakic sie nigdy nie spodziewaliśmy. summa summarum - cel jest dla mnie jasny, a jesli chodzi o środki, no cóż z pokorą czekam na każdy kolejny dzień

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
No więc ja jestem samotnym rogaczem. Tematyką cuckold interesuję się od niedawna, ale strasznie mnie ona podnieca. Niestety ciężko poznać kobietę chętną na związek tego typu. Może jedynym wyjściem jest poznać zwyczajną kobietę i z czasem zachęcać ją do działań. A wracając do tematu, a raczej odpowiadając na pytanie: Nic nie chciałbym ofiarować swojej przyszłej HotWife :) Chciałbym po prostu stworzyć normalny związek (rodzinę), oczywiście wzbogacony o ekscesy żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja szukam swojej księżniczki z tym że ze mną jest taki problem ze w grę wchodzi tylko związek z uległą Hot Wife - uległą tylko i wyłącznie w kwestiach życia intymnego - na co dzień ma być partnerką i spełnioną kobietą.W sumie sam nie wiem czy to cuckold czy nie,mniejsza o schematy,na pewno dominacja na de mną nie wchodzi w ogóle w grę ani mojej ewentualnej Hot Wife ani jej kochanków a raczej kolesi których będę jej sprowadzał na schadzki :cycki5: choć z drugiej strony pragnę też realizować ze swoją przyszłą jeszcze poszukiwaną żoną scenariusze tego typu - że na przykład zawożę ją na dyskotekę,Ona ubrana jak mała Kurewka ma absolutnie wolną rękę - tak w ramach urozmaicenia :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...