Skocz do zawartości
Zouza

Łatwa Kontra Trudna "zdobycz", A Szacunek.

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek liwia

trudna? łatwa? tak zupełnie szczerze, to nigdy nie zrozumiałam tych kategorii, bo co to oznacza? jakie cechy ma trudna? a jakie łatwa? i nigdy nie podchodziłam do siebie jako do zdobyczy, bo było i na wstępnym etapie znajomości i na odległym,jeśli odsuwałam coś w czasie, bo rozsmakowałam się w poznawaniu tej osoby i sprawiało mi przyjemność nie spełnianie, czekanie z dygotem.

po prostu różnie. było też rozpoczęcie znajomości od seksu, a poznawanie później.

nigdy nie byłam w sytuacji - ja mu dałam! a on nawet nie zadzwonił! głównie dlatego, że nie takie mam podejście, bo i owszem było, że nie zadzwonił, tylko co ja mu niby dałam? wzięłam i ja ,i on. tzn. że byłam łatwa, bo dałam(!)za wsześnie? ale ....no trudno tu mam upośledzone zrozumienie i wcale mi to nie przeszkadza. ale doskonale rozumiem szacunek do samej siebie, a czas od momentu

poznania, do momentu bzyknięcia nie ma tu znaczenia, dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czekanie z dygotem.

Też to lubię :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie przytoczyć ...

"Za mądra dla głupich

A dla mądrych zbyt głupia

Zbyt ładna dla brzydkich

A dla ładnych za brzydka

Za gruba dla chudych

A dla grubych za chuda

Spróbuj się domyślić gdzie to mam?

No gdzie?

Za łatwa dla trudnych

A dla łatwych za trudna

Zbyt czysta dla brudnych

A dla czystych za brudna

Zbyt szczecińska dla Warszawy

A dla Szczecina zbyt warszawska

Spróbuj się domyślić gdzie to mam?

No gdzie? No gdzie?

Dokładnie tam

Właśnie tam

Pan wygrał bon

A pani Fiat..."

http://www.youtube.com/watch?v=X2lLQSqdVMU

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, stereotypy rządzą ...

Facet szukający przygód to jurny macho, kobieta to łatwa , ew. kurwa ...

Przepraszam że się wcinam ale ja na przykład nigdy tak nie uważałem gdy moja Hotka za pragneła wreszcie mocniejszych wrażeń i przygód w życiu seksualnym to chętnie się zgodziłem ale fakt że o wszystkim wiedziałem to raz a po drugie o wszystkim spokojnie rozmawialiśmy szczerze i otwarcie więc wiem że Kobieta która chce realizować swoje fantazje to nie od razu kur..
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm… zaistniała sytuacja jest dla mnie delikatnie mówiąc dziwna i przyznam że przestaje się czuć komfortowo. Właśnie po kilkunastu czytaniach całego tematu i kilku próbach odpisania czegokolwiek zrozumiałem że jestem w szachu. Zapytam wprost – czy wolno mi mieć swoje zdanie ? i zaznaczę od razu że może być ono różne od zdania większości. Idąc dalej zapytam czy ja przywołałem jakiś konkretny personalny przykład ? Czy ja napisałem że kobiety z naszego forum to „dziwki” i nie mam do nich szacunku ? Czy ktoś uważa że jestem idiotą ? czy mi się tylko tak wydaje. Przepraszam ale myślę a to najczęściej skutkuje właśnie posiadaniem swojego wyrobionego zdania, dlatego proszę to uszanować.

Tak, stereotypy rządzą ...

Facet szukający przygód to jurny macho, kobieta to łatwa , ew. kurwa ...

Alice wybacz ale nie wyobrażam sobie żeby ktoś poważny na tym forum tak właśnie uważał , w życiu codziennym jest oczywiście inaczej ale właśnie dlatego „uciekliśmy” tutaj tworząc naszą małą społeczność „innego podejścia i odmiennego seksu”

To moje krótkie podsumowanie - ja szanuję ludzi, płci obojga, nie za to co mają między nogami i w jaki sposób z owych organów korzystają. Naturalnie pod warunkiem, że nikomu tym "wykorzystywaniem" krzywdy nie robią.

Zouza uważam dokładnie tak samo

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jurysto,ja tez czytam ten temat któryś raz i zbieram się od wczoraj do odpowiedzi , napisałem za dużo i bez sensu :wstyd:, wiem że nie chciałeś napisać nic co by miało urazić kogokolwiek ,jednak mamy swoje słabe punkty, każdy je ma,czasem nic Nas nie ruszy a czasem jedno słowo wyprowadzi Nas z równowagi ,zmieni tor myślenia i piszemy pod wpływem emocji .Z czego to się bierze ? z tego własnie ze jesteśmy postrzegane jako łatwe czy tam jakieś inne ...uciekamy tu do tej malej społeczności ,czujemy się bezpiecznie ale jedno słowo ,jeden guzik się włącza i piszemy bzdury .U mnie w ten dzień emocje wzięły górę ,nie tłumacze się tylko przepraszam jeśli Cię uraziłam swoja wypowiedzią .

Wolno mieć swoje zdanie ! Nawet jak cała reszta ma inne odmienne poglądy.Wolno się chyba tez pomylić czasem ?

Mam nadzieje że nie będziesz do mnie żywił urazy za te słowa które padły niepotrzebnie ,jeszcze raz przepraszam :kwi:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

Przeczytałam wszystkie posty i zastanowiłam się nad tym, że tak naprawdę to każdy z was ma racje. Ja od wczesnych lat uwielbiałam zdobywać. Od kiedy byłam świadoma zawsze to ja wybierałam sobie faceta i to ja go zdobywałam od taki fetysz im trudniejszy do zdobycia facet tym lepiej: -) Starałam się jednak nigdy nie etykietować kogoś czy ktoś jest łatwy czy też nie, a szacunek staram się mieć do każdego choćby ze względu na to, że jest człowiekiem a jakim to już osobna kwestia. A tak na marginesie to faceci wymyślili te etykietki łatwa, bo zobaczcie głównie ten epitet ma zabarwienie negatywne w stosunku do kobiet a czy ktoś mówi tak o mężczyźnie bardzo rzadko.. No, ale to na wielkim marginesie .Odpowiedz do pytania uwielbiam zdobywać trudne cele:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aine jest OK i tym samym proponuję wrócić do sedna dyskusji

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciesze się że już jest OK :)

Dyskusja ucichła .Czy ktoś miał okazje przeczytać zbiór wykładów znanego psychoterapeuty Wojciecha Eichelbergera pt ;' Kobieta bez winy i wstydu "

Ta książka wiele tłumaczy ,dlaczego jesteśmy krytykowane od początku tego świata za każdy odważniejszy krok .

Polecam ;)

Gdzieś przez wieki zostało Nam zaszczepione potępianie kobiet ,inna ,bardziej wyzwolona , wyróżniająca się w tłumie i adorowana nadzwyczajnie przez mężczyzn znaczyło od zawsze ta -"łatwa",ta - "zła" ...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...