Skocz do zawartości
Zouza

Łatwa Kontra Trudna "zdobycz", A Szacunek.

Rekomendowane odpowiedzi

To miejsce tutaj i temu podobne jest specyficzne, bo tutaj znamy finał, wiemy czego chcemy i jak ma to się skończyć. To nie zwyczajny klub, pub, impreza gdzie nie wiemy kto czego oczekuje. Czy ktoś przyszedł zjeść, napić się, zatańczyć, pogadać czy kogoś przelecieć albo być przelecianym :)

Moim zdaniem tutaj chodzi o wybór. Jeżeli ja kogoś wybrałam i tak fajnie się złożyło, że ta osoba wybrała też mnie, to po co mam udawać kogoś kim nie jestem, po co mam udawać, że czegoś nie chcę, kiedy właśnie tego chcę. Sprawiać wrażenie niedostępnej, wstrzymywać się, zwlekać, droczyć się tylko dlatego, żeby wyglądało to na jakieś tam zdobywanie, tylko dlatego, żeby pokazać, że się nie jest łatwą. To, że kogoś wybrałam i jestem zdecydowana z nim pójść do łóżka (i on też), nie oznacza że jestem łatwa, bo NIE KAŻDEGO wybieram.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, powiedzmy  to sobie jasno i dobitnie : my też wybieramy. :) panowie proszą panie , panie proszą panów.

I wszyscy zadowoleni. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, powiedzmy to sobie jasno i dobitnie : my też wybieramy. :) panowie proszą panie , panie proszą panów.

I wszyscy zadowoleni. :)

Przede wszystkim my, panowie zwykle zaczepiają, proponują, a my przebieramy, wybieramy, taka prawda.
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Adam251

Moje zdanie na ten temat jest takie, że Dziewczyny powinny się jednak bardziej szanować, a nie dawać gdzie popadnie byle komu, czyli, że powinny jednak zachować większą wstrzemięźliwość w tym aspekcie i zdrowy umiar. Inaczej doprowadzi to do upadku obyczajów. 

Zdecydowanie tracę szacunek do Dziewczyn, które można łatwo zdobyć. Nasuwają mi się skojarzenia wtedy z prostytutkami, które też dają wszystkim, tyle, że za kasę, czyli z sensem ;) he he 

Pozdrawiam serdecznie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasuwają mi się skojarzenia wtedy z prostytutkami, które też dają wszystkim, tyle, że za kasę, czyli z sensem

A jesli zamiast kasy dostają rozkosz to juz jest bez sensu?

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedział facet, który chce zostać rogaczem. :D

nie dawać gdzie popadnie byle komu

No skąd! Tylko hotel ***** i profesor zwyczajny. :D

Inaczej doprowadzi to do upadku obyczajów.

Zważywszy to, na jakim forum jesteśmy, to brzmi to, jakby żywcem wyciągnięte z działu "Na wesoło". :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Adam251

Powiedział facet, który chce zostać rogaczem. :D

No skąd! Tylko hotel ***** i profesor zwyczajny. :D

Zważywszy to, na jakim forum jesteśmy, to brzmi to, jakby żywcem wyciągnięte z działu "Na wesoło". :D

Zuza, 

lepiej żartować niż chorować, he he :D

A jesli zamiast kasy dostają rozkosz to juz jest bez sensu?

No, w sumie rozkosz też jest ok :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim my, panowie zwykle zaczepiają, proponują, a my przebieramy, wybieramy, taka prawda.

hmmm no jezeli przyjmiemy, że zaczepiamy wszystkie Hotki jakie są na forum, to tak ;)

bo jeżeli zaczepiam wybrane, to jednak śmiem twierdzić, że wybierają obie strony.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słusznie, Zibi. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...