Skocz do zawartości
Zouza

Łatwa Kontra Trudna "zdobycz", A Szacunek.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie czytałam, ale bardzo chętnie to zrobię, zapisuję tytuł w notatniku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Utarł się w potocznej mowie zwrot że kobieta "daje" bądź "nie daje",  który  mówi sam za siebie kogo się tu uważa za dawcę a kogo za biorcę i  kto tu  jest teoretycznie  tym zdobywcą a kto łupem. 

A  rzeczywistość  jest inna i troszeczkę  pokrętna.
Natura  bowiem  zarządziła  odwrotnie.
 Biorąc rzecz ściśle,  tak naprawdę to  kobieta  jest "biorcą "ejakulatu , a mężczyzna dawcą.
Czyli kultura swoje a natura swoje.  :klaszcze:  :dobre:

Odkopałam wątek bo wydał mi się ciekawy. 

:list:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze chcę dodać w temacie, że  łatwość czy trudność  zdobycia zdobyczy nie rzutuje  na mój szacunek do osoby. 

Dopóki ktoś się nie ześwini obmierźle, może liczyć na mój szacunek. 

A że akurat  ktoś pozwolił  się łatwo zdobyć, to niekoniecznie musi  znaczyć że poleci na wszystko co się rusza. Może miał/miała taki kaprys i tyle. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moj maz zwykl pytac mnie gdy wracalam z jakichs wieczornych wypadow - zaliczyłaś?

A ja- jasne, łatwy był ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Utarł się w potocznej mowie zwrot że kobieta "daje" bądź "nie daje",  który  mówi sam za siebie kogo się tu uważa za dawcę a kogo za biorcę i  kto tu  jest teoretycznie  tym zdobywcą a kto łupem. 

A  rzeczywistość  jest inna i troszeczkę  pokrętna.

Natura  bowiem  zarządziła  odwrotnie.

Biorąc rzecz ściśle,  tak naprawdę to  kobieta  jest "biorcą "ejakulatu , a mężczyzna dawcą.

Czyli kultura swoje a natura swoje

To aby zamieszać - a jeśli kobieta zdobywa, a na dodatek squirtuje - a więc jest "dawcą"?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szacunek należy się każdemu, chyba że ktoś nie dba o to, więc wtedy i ty nie musisz:-)))

- jeżeli byłoby tak, to jak możliwe byłoby zróżnicowanie tego zjawiska dla obserwatora?

Mnie się zdarzało, kiedy leżałem na ławeczce, na siłowni, że chciano mnie podać dłoń.

Czy ta osoba miała dla siebie szacunek?

A ja jak miałbym się zachować?

Właśnie, w kontekście obserwatora, a przede wszystkim siebie samego?

To aby zamieszać - a jeśli kobieta zdobywa, a na dodatek squirtuje - a więc jest "dawcą"?

- wszystko dzieje się na odwrót. Chyba :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- wszystko dzieje się na odwrót. Chyba :)

To squirtując jest biorcą ;) na trzeźwo tego nie rozkminię, zdrówko.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To squirtując jest biorcą ;) na trzeźwo tego nie rozkminię, zdrówko.

- napisałem 'chyba' dla zasady, bo się z Tobą zgadzam. Zwolennicy tradycyjnego spojrzenia, mają na poparcie tradycję.

Dobrze jest nie wypowiadać się ostatecznie, a używać - 'to zależy' lub 'to się okaże'.

Mężczyzna mógł sikającą na niego kobietę, do tego zmusić. Mógł też... "zmusić".

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tę "sikającą" też należałoby w cudzysłów, bo jeszcze ktoś będzie utożsamiał squirt z sikaniem. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I  nie daj boże, bo znowu wtedy  za  cholerę nie dojdziemy kto jest biorcą... :zdziwko:  :smutny2:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...