Skocz do zawartości
Zouza

Komplementy

Rekomendowane odpowiedzi

PS - A jak się już skasowała i szła, to liczyłem jeszcze na taki przelotny uśmiech z pół obrotu w zwolnionym tempie z odgarnianiem włosów, ale nie było :(

Aaahhhhh, jaka szkoda :D

Zawstydzileś dziewczynę i nie umiała się zachować. Później na pewno żałowała ;)
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dodatku mógłbym wtedy Cię obejrzeć z każdej strony :D

Ostro grasz Sem ale odpowiedź mogła być taka :)

https://youtu.be/xcCkfNAjxBM

wczoraj oglądałem w tv i tak mi się skojarzyło. Przepraszam :).

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale odpowiedź mogła być taka

Wskazówka:

dziewczę z winem w ręku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie wspomniałeś czy ktoś dowód sprawdzał

Nikt nie sprawdzał. Jaidzie, pora już pogodzić się z tym, że nawet o dwadzieścia lat młodsze dziewczyny od nas, są już dawno pełnoletnie :D Dobrze że nie staliście z Frankim w tej samej kolejce, niechybnie ta dziewczyna, spiesząca się zapewne z winem i pizzą jeszcze do apteki po gumki, zaczęłaby się zastanawiać nad tym czy pora już założyć rodzinę.... czy jeszcze nie ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ostatni raz o dowód przy zakupie alko spytała pani jak miałem skończone 36 lat. To chyba dobry prognostyk w aspekcie mojego starzenia się.

A co do komplementów:

Festiwal średniowieczny, zakole Bugu, gorąco w chuj. Wszyscy chodzą się popluskać. Wraca ekipa do obozu, jedna z koleżanek ma mokre giezło, ja w ręku jakaś szmatka, trach ją po pośladku i pytam, co taka mokra jesteś? A ona na to: przy tobie zawsze jestem mokra...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jedna z koleżanek ma mokre giezło

Aż musiałem sobie to giezło obejrzeć :zdziwko: 

Jednak średniowiecze to nie mój klimat, wolę bikini  :mrgreen:

Natomiast riposta koleżanki przednia :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwierz, mokre lniane giezło tak podkreśla kobiecość... a często kobiety są true reko i staników nie noszą :>

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

true reko i staników nie noszą :>

Powiadasz? I że to lepsze niż bikini? Hmmmm

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sprzed paru dni

"nie znałem w swoim życiu takiej osoby jak Ty, pozytywnej i zakręconej"

i co ja pomyślałam? matulu, to z samymi nudziarzami i osobami bez dystansu do siebie i codzienności się zadaje :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadasz? I że to lepsze niż bikini? Hmmmm

Wolę więcej zostawić wyobraźni :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...