Skocz do zawartości
Zouza

Komplementy

Rekomendowane odpowiedzi

Kochanek "Od czasu, do czasu": "lubię się z Tobą spotykać, bo jesteś taka zadbana. Zawsze masz na sobie coś, czym mnie zaskoczysz, czym podniecasz mnie jeszcze bardziej i wiem, że specjalnie dla mnie".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Moja Kurewka" lubię jak Rogaś tak do mnie mówi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rogacz nazwał mnie "niehumanitarną dziwą" i jestem z tego komplementu dumna:-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio klient...

- "Pani tego nie pamięta, bo jest w wieku mojej córki"

- "A to ile lat ma córka?" (zapytałam, bo jakoś nie chciało mi się wierzyć, by mógł mieć córkę w moim wieku)

- "31" :lach:

Fakt, miałam tego dnia idealny makijaż i dziewczęcą fryzurkę, ale padłam :lach:

Ale i tak miłe to było. :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio klient...

- "Pani tego nie pamięta, bo jest w wieku mojej córki"

- "A to ile lat ma córka?" (zapytałam, bo jakoś nie chciało mi się wierzyć, by mógł mieć córkę w moim wieku)

- "31" :lach:

Fakt, miałam tego dnia idealny makijaż i dziewczęcą fryzurkę, ale padłam :lach:

Ale i tak miłe to było. :D

Ekhm, nie żebym zbytnio słodził, czy coś, ale nawet na 31 nie wyglądasz... no max to 28 i mówię to zupełnie poważnie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież mnie całej nie widziałeś :D

Niemniej dziękuję :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczami wyobraźni widziałem. ;) A realnie od stóp do szyi wystarczy, żeby tak stwierdzić, moim zdaniem. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej banalne zdanie na widok którego przewracałabym oczami czytając jakąś książkę albo słysząc to z czyjejś relacji może stać się komplementem do którego będę wracać jeszcze wiele razy myślami, jeśli pojawi się w odpowiednim czasie i okolicznościach ;) Czasami to nie było nawet słowo a jeden gest czy spojrzenie ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej banalne zdanie na widok którego przewracałabym oczami czytając jakąś książkę albo słysząc to z czyjejś relacji może stać się komplementem do którego będę wracać jeszcze wiele razy myślami, jeśli pojawi się w odpowiednim czasie i okolicznościach ;)

Dokładnie tak. Taki niezbyt wyszukany, ale mocny komplement otrzymałam kilka dni temu. Plącze mi się po głowie do dziś i pewnie długo nie przestanie.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...