Skocz do zawartości
Zouza

Komplementy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja najczęściej słyszę słowo (komplement :lach: ) " BLONDYNKA" :lach:

co bym nie zrobiła , nie powiedziała itd itp zawsze jest "blondynka" :D

Zuzia

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli też masz bujną fryzurę i kołtuny we włosach

niestety mam ogoloną durną pałeł na tak zwaną zapałkę ale kiedyś miałem długie bujne kręcone włosy należałem do subkultury zwanej metalowcy iron maiden te sprawy.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idź głupolu... :D

Głupolu,

jest fajne :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komplement od znajomej w formie nieco zalotnego zapytania: masz jakiś fajnych kolegów...?

Oczywiście nie chodziło o nic grupowego  :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies 13-14 lat temu : "to naprawde byl Twoj pierwszy raz?" :evil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze jeden przedchwilejszy od Tej samej Ślicznotki :)

''Misiek mendo społeczna jedna wstrętna ''

coraz to lepiej :(

Misiek 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio słyszane komplementy :)

Masz fajne kurwiki w oczach  :lach:

kolejnego dnia - masz takie piękne oczka jak świnka  :lach:

Padałam ze śmiechu - ubaw po pachy  :lach:  :redevil:

Zuzia 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja otrzymałem taki o to komplement od mojej najwspanialszej Pani:
Dzięki Tobie fantazjuję. Znam doskonale reakcję ciała, kiedy na pierwszy plan wchodzi zmysłowość, fizyczność. Dotyk, zapach, smak skóry i odkrycie wszystkich codziennych skrzętnie skrywanych niedoskonałości ciała. Ubrani jedynie w pragnienia. To "magia", która działa. Marzę i fantazjuję kiedy jadę tramwajem do i z pracy, podczas pracy, robiąc zakupy.....w domu.  Patrzę na ludzi, słucham i wyobrażam sobie jestem ubrana w krótką sukienkę lub spódnicę. Mam szpilki, pomalowane paznokcie i usta na czerwono. Zwracam na siebie uwagę kobiet i mężczyzn idąc pewnym krokiem. Kobiety trochę zazdroszczą a w mężczyznach wzbudzam pożądanie. Uwielbiam seks( wiesz o tym) ale Ty sprawiłeś, że trochę więcej już wiem. Wiem czego pragnę, znam smak rozkoszy (niebiańskiej). Kochając się w klubie z obcymi mężczyznami łatwo mi się podkręcić. Bez trudu wyobrażam sobie, że jakiś mężczyzna zauważył mnie jak wsiadam do tramwaju. Przygląda mi się, zbliża, delikatnie muska moją dłoń, chwyta. Szepcząc do ucha, pyta czy możemy się spotkać....Lubię, trójkąty i inne konfiguracje. Lubię kiedy Ty jesteś trochę zazdrosny( ale nie chcę żebyś kiedykolwiek cierpiał) ja osobiście doceniłam zazdrość i zaczęłam pożądać Ciebie a nie tylko pragnąć....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...