Skocz do zawartości
Zouza

Komplementy

Rekomendowane odpowiedzi

przypływ i tu nasuwa mi się pewna myśl co zrobi jak znajdzie większą perłę?

No jak to co,będzie głaskała większą perłe od dotychczasowej :lol: :lol:

Kobiety są zmienne,a życie nie lubi próżni :redevil: <zaraz mi się dostanie od płci pięknej,znikaaaaam>haha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanek który ma do zaoferowania tylko "większą perłę" też się potrafi równie szybko znudzić :redevil:

A kobiety nudzić się nie lubią , choć nie tylko kobiety ;)

Wielu panów się zastanawia co będzie jak znajdzie "większą perłę" ?

A nie zastanawia się nad tym że może tą dużą która cieszyła dotychczas zostawić dla "mniejszej perełki",dlatego że po za ''perełkami'' lubimy tez ciekawych i wielofunkcyjnych "właścicieli perełek ":P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Aine po co te nerwy własnie to miałem na myśli u mnie niestety też rozmiar tylko średnio europejski ha ha! :mur:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kobiety uwielbiają słowa, nie powiem faceci, powiem "ja" wole czyny... co z tego że słysze od kobiety Kocham, skoro na co dzień słyszę ciągłe nie, nie chce mi się, nie mam ochoty, idt itd...

Ale.... od pewnej osoby w ciągu kilku dni usłyszałem więcej ciepłych i miłych słów niż przez te wszystkie lata do tej pory,

Takie komplementy są bardzo budujące, dające wiarę i pewność siebie, no i potrafią wyrwać z kompleksów...

Uważam że powinniśmy prawić sobie komplementy, ale szczere, takie od serca, a nie coś za coś...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że każdy lubi komplementy ale owszem w przypadku kobiet odgrywają one większą rolę i nie rzadko stanowią zapalnik do pewnych zachowań. Nie zmienia to jednak faktu że czyny są równie ważne bo to właśnie one są poparciem naszych słów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochane/kochani jaki był Wasz najlepszy badz najgorszy komplement usłyszany od płci przeciwnej?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"ale masz rozjebany łeb" :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez ciagle jeden slysze, ale tak mi sie spodobal , ze staje sie komplementem nad wyraz pozytywnie odbieranym

"Cham i Prostak" :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...