Skocz do zawartości
kref

Cleaning

Rekomendowane odpowiedzi

Raz mi się taka akcja przydarzyła -tzn kawałek swojego ściągnąłem językiem z ciała żony i przekazałem jej do ust. Usłyszałem: Wariat. Po, zapytałem co o tym sądzi? "Jak lubisz." I tak moja kolejna inicjatywa została zarżnięta gołymi rękami jak większość wcześniejszych pomysłów.
Ale do sedna: czyjegoś na pewno nie mógłbym - długo się zbierałem żeby ze swoim tak zrobić. Czy fajne czy nie - nie wiem, może gdyby pomysł nie był ucięty na początku, jakoś się rozwinął - a tak to nie mam już ochoty do tego wracać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla uległego rogacza faktycznie pozycja idealna. Dla pozostałych którym zależy na przyjemności żony bez własnej uleglosci pewnie niekoniecznie. W końcu nie każdy rogacz jest uległy. Nie zapominajmy o tym ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My od dłuższego czasu tak się zabawiamy. Partner zlizuje swoje nasienie z mojego ciała. Ale oboje nas potwornie kręci fantazja w której trzech mężczyzn ( albo chociaż jeden ) eksploduje na moją twarz, szyję i piersi a potem rogacz to zlizuje

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.09.2017 o 08:00, malutkahotka00 napisał:

My od dłuższego czasu tak się zabawiamy. Partner zlizuje swoje nasienie z mojego ciała. Ale oboje nas potwornie kręci fantazja w której trzech mężczyzn ( albo chociaż jeden ) eksploduje na moją twarz, szyję i piersi a potem rogacz to zlizuje

Fantazje są po to by je realizować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja największa fantazja jest taka żeby kochanek zamiast w mojej żonie skończył w moich ustach, oczywiście musiałbym o to poprosić, jakby się nie zgodził wyczyscilbym muszelkę. Najlepsze jest to że BI nie jestem ale kręci mnie taka fantazja.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak moja hotka chodziła do kochanka zadała mi pytanie co bym powiedział by kochanek skończył w niej bez gumki 

Oczywiście nie miałem nic przeciwko temu biorąc pod uwagę że było to moim marzeniem 

Po powrocie dała mi soczystego buziaka poczułem ten smak w jej ustach 

Powiedział że przed samym wyjście zrobiła mu lodzika  

Zawsze podkreślała że nie lubi smaku spermy i wszystko wylplówa 

Po czasie przyznała się do tego że za każdym razem łykała A mi powiedziała tak bym nie był zły 

Ale gdy dopadłem jej nabrzmiałom broszka to dostałem amoku jak z niej wypływały ostatnie kropelki jego soków ten zapach i niesamowity smak 

Żoną była zaskoczona i speszona tą sytuacją 

Prosiła bym tego nie robił bo kochanek skończył w niej bez gumki trzy razy 

To jeszcze bardziej mnie podnieciło

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niesamowite kolego to co opisałeś...

Ale się rozmarzyłem...

Zawsze mnie podniecało i nadal podnieca jak zabawy są bez gumki, w cipkę, w usta, tyłek, na twarz i cycki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...