Skocz do zawartości
kref

Cleaning

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm ja marze o mojej narzeczonej w spermie innego ale czy bym wyczyścił... raczej nie powachał chetnie :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

od wąchania do czyszczenia krótka droga, a jak jeszcze narzeczona by Cię o to poprosiła i byłbyś podniecony to myślę że byś nie pogardził :devil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam że cleaning cipki po wytrysku Kochanka/Ogiera powinien być niejako wpisany w obowiązki Rogacza i dawać mu dodatkowe przyjemności z zaznawanego upokorzenia,.. a gdy Rogacz ma skłonności bi to wskazane jest aby czyścił też narząd Kochanka z soczków Hotki. Do takiego wyrafinowania trzeba jednak dochodzić stopniowo aby nikogo nie urazić:evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz, kilka lat temu w czasie spotkania z ogierem, żona poprosiła mnie żebym ją possał po tym jak poprzednik w niej skończył, podniecenie zrobiło, swoje, mnie to nie przeszkadzało wręcz przeciwnie, a ona miała drugi orgazm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz pisalem w innym watku na temat cleaningu - to powiem ze po sobie wiele razy wysalem wszystko do ostatniej kropelki, chociaz na poczatku mialem troche problem sie przelamac

ale malymi kroczkami od jednego lizniecia do drugiego i tak jakos poszlo . teraz nie mam juz z tym problemow

Po innym nie jestem jeszcze przekonany czy dalbym rade, aczkolwiek jest to jak najbardziej moja/nasz fantazja

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy może mieć swoje zdanie. Kilka lat wstecz w ogóle nie rozmawiałbym z takim człowiekiem i pewnie również go obrażał lecz teraz mam zupełnie inne zdanie. Nikogo nie oceniam, nie osądzam itp a przynajmniej staram się tak robić. Nie uważam żeby wylizywanie żonki miało coś wspólnego z cwelem. Dla mnie "cwel" to zupełnie to ktoś inny, to ktoś kto nie ma szacunku dla siebie i innych bez względu na upodobania sexualne. No ale to nie temat na ten post.Nie mam nic przeciwko temu żeby mąż wylizywał żonkę po innym, czy nawet zlizywał z niego samego jego nasienia, jeśli to lubi ?? czemu nie ?? I nie mówcie mi, że może być zmuszony, owszem można kogoś zmusić ale tylko raz !!! może on po prostu lubi być zmuszany ?? jeśli mu się nie podoba to i nie lubi czegoś to zawsze wszystko można zmienić, nie trzeba się poddawać czyjejś woli. Jeśli już ktoś robi to co robi to w moich oczach musi mu to sprawiać przyjemność, nawet jeśli nie lubi samego smaku spermy to lubi sprawiać przyjemność żonie i robi to tylko i wyłącznie dla niej, dla jej przyjemności a tym samym swojej własnej i nie myśli o tym że to ohydne czy tym podobne myśli tylko i wyłącznie o przyjemności żony.

Pięknie Prawda Napisana.Dla Zony <Pani> wszystko da sie wykonac.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...