Skocz do zawartości
Małgosia

Coś pomiędzy

Rekomendowane odpowiedzi

Rutyna w łóżku, temperament, oryginalność, potrzeba silniejszych doznań prowadzą do kupna kajdanek.. tak w metaforycznym uproszczeniu.

Poniżej widnieje kilka tematów poruszających może nie ksiażkowy BDSM ale dość szczególne typy zabaw w łóżku. Poniżanie słowne, cielesne, ból.. potem krępowanie linami, wosk, igły, ból. Słowem praktyki sadomasochistyczne. A co się dzieje zanim dojdziemy do tego etapu?

Na dość obszernym forum o bondage, spodziewałam się znaleźć informacje o typowych zabawach z tego klimatu a tu szok. Kilka pierwszych tematów niczym otwierające bramy dla zielonych, informuje jak zabawy takie zacząć ażeby partnera nie przestraszyć, a podniecić i sprawić by chciał więcej. Przytaczane są również artykuły z prasy "typowo męskiej" gdzie również lekki BDSM proponowany jest dla urozmaicenia rutyny w łóżku.

Zatem co wam kojarzy się z LEKKIM BDSM? co możnaby zaporponować partnerowi, dosc pikantnego aby nie był to zwykły seks i nie dość ostrego i bolesnego by nazwać to sadomaso?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

parka z którą się ostatnio spotkałem ma fajnie przygotowane łóżko do takich zabaw, lekkie bdsm - skórzane kajdanki zamocowane na stałe, chowane pod materac, żeby dzieci i ich opiekunka się nimi nie bawiły :-P

do tego kuferek z różnymi wibratorami itp zabawkami.

można przywiązać partnerkę do łóżka, i oprócz normalnego seksu zabawiać się również tymi zabawkami.

do tego bym dołączył jeszcze opaskę na oczy dla wzbogacenia doznań - nie skupia się wtedy już na tym co widzi a na tym co czuje :)

może podczas następnego spotkania zrobimy użytek z tych sprzętów :)>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek korkociag

PiotrBull ma racje, lekki bdsm i sm to dwie skrajności - ale to technikalia. Znużeni codziennością i rutyną zacznijcie od sfery psychicznej. Od rozbudowanych, przemyślanych (a nawet reżyserowanych) scenek role-play. Domieszajcie do tego odrobinę uległości i dominacji, zależności jednej osoby od drugiej. Pobawcie się w niewolnicę gwałconą na statku piratów. Albo w pokojówkę, złapaną na grzebaniu w rzeczach żony i zabawianiu się jej zabawkami. Niech partner Cię zwiąże (nawet delikatnie) i nie tylko zakryje oczy, ale i założy słuchawki na uszy. Niech wtedy drażni czułą skórę na przemian zimnym lodem i gorącą wodą kapiącą z jego palca. Pograjcie w sprośne zadania. Niech za posłuszne wykonanie należy Ci się nagroda, za krnąbrność kara.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

;) Miło mi że temat ruszył ale muszę naprostować.

Korkociąg..

my takie zabawy mamy już dawno za sobą ;) (stąd mój avatar) Temat założyłam bo w temacie o BDSM nikt nic nie pisał i pomyślałam że warto by było zacząć od czegoś pomiędzy ;) ale nawet i to mało kogo interesuje :) Chyba mało ludzi podziela nasze zainteresowania :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek korkociag

Może zwrócicie zatem swoje oczy np. w stronę shibari? I na zdjęciach będzie super wyglądało ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy w trakcie zwracania na to uwagi ;) Bo za łatwo uwalniam się z pasków ;) (tak z takich do spodni:P) a kajdanki nawet skórzane dają za dużą swobodę ruchu.

Korkociąg czyżbyś gustował w takich klimatach? jeśli tak to jak to u was wygląda?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek korkociag

Oboje bardzo gustujemy w tych klimatach. Zresztą, w bdsm się bawimy dość często, zaś tematy udostępnienia partnerki innym pozostają na razie cały czas w sferze fantazji i przyjemnych wyobrażeń.

U nas najczęściej shibari związane jest z samymi grami łóżkowymi, bardzo rzadko zdarza się założyć np. "harness" pod ubranie i gdzieś wyjść. Nie jestem też w tym jakoś ekstremalnie doświadczony, przygodę z bardziej skomplikowanym wiązaniem zaczęliśmy jakieś pół roku temu.

Na początek polecam obejrzenie filmików (nawet na youtube) gości Two Knotty Boys. Pokazują podstawy i parę bardziej skomplikowanych sztuczek.

Ważny jest też dobór samego sznurka. Za gruby będzie się źle układał w węzłach, za cienki będzie się za mocno wpijał w ciało i bolał. My używamy 8mm. Co ciekawe, jak dobrze zwiążesz, to ściśle unieruchomisz, ale nie spowodujesz odcięcią dopływu krwi i bólu/zdrętwienia. Nie wykręcisz się z tego tak łatwo ;)

Zwróćcie też uwagę na to, z czego jest zrobiony sznur. U nas okazało się, że alergia na len wyklucza ten materiał (choć jest bardzo atrakcyjny wizualnie).

Jak będziesz/cie mieć jakiekolwiek inne pytania, z chęcią pomogę/pomożemy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjemnie kiedy oboje partnerów kręci o samo, albo jeżeli są to elementy chociaż podobne ;) U nas to jest dość oryginalna mieszanka :) a wyjść z elementami bdsm poza łóżko jak na razie zdarzyło się nam raz, w SPA. Grzeczna suczka z obroża słuchała rozkazów:) i było to bardzo fajne. Tu się uwidacznia moje zamiłowanie do public disgrace, właściwie nasze bo u mojego Pana to jeszcze dodatkowo łączy się z cuckoldingiem.

Jeśli chodzi o sznur, to szukając podpowiedzi jaki i ile dostałam tyle wskazówek sprzecznych ze sobą i tyle pomysłow, że zakręciłam się bardziej niż przed poszukiwaniami. Także ciagle szukamy ;) z wiedzą teoretyczną, a póki co są przecież kajdanki, paski od spodni:P, ręce, kołdra ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek korkociag

Tu się uwidacznia moje zamiłowanie do public disgrace

Świetny temat! Jak będziecie mieli publiczne występy, dajcie znać, przyjedziemy ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o sznur, to szukając podpowiedzi jaki i ile dostałam tyle wskazówek sprzecznych ze sobą i tyle pomysłow, że zakręciłam się bardziej niż przed poszukiwaniami. Także ciagle szukamy :) z wiedzą teoretyczną, a póki co są przecież kajdanki, paski od spodni:P, ręce, kołdra :D

Każdy swoją miarką mierzy. Albo znajdzesz sobie kochanka mastara, który może zgodzi się i nauczy Twojego faceta co i jak, albo przynajmniej Tobie pokaże. Wiem, że inspiracji jest ogrom i wszędzie. Jeśli masz ochotę to ja chętnie, że tak powiem "piciągnę" tamat na forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...