Skocz do zawartości
Małgosia

Czy Mam Się Zadowolić Półśrodkami ...?

Rekomendowane odpowiedzi

W takich sprawach to właściwie nie da się komuś udzielić dobrej rady. To kwestie tak indywidualne, że tylko Ty tak naprawdę wiesz czy to już TO czy jeszcze nie TO. A bywa z resztą, że nawet Ty sama tego nie wiesz (piszę Ty, ale nie chodzi mi konkretnie o Ciebie, tylko o wszystkie osoby poszukujące partnera lub docierające się w związku). Trudno więc postronnym pisać co się powinno, a czego nie. Ja z mojego doświadczenia wiem, że najcenniejsze są te sytuacje, w których po prostu wiesz, w których już nie zadajesz sobie pytań, a w których po prostu czujesz, że to jest TO. Nigdy jednak nie masz pewności czy w takiej sytuacji się znajdziesz, a czekając na ten pewnik możesz po drodze nie dać szansy komuś wartościowemu, kto może na pierwszym spotkaniu nie okaże się ideałem, ale w dalszej perspektywie może być Twoja bratnią duszą. Ja, od siebie, życzę powodzenia i właśnie tej bratniej duszy, z którą znajdziesz szpagatową nić porozumienia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek uległyrogacz

Aine, wiesz ja na przykład, nie dorosłem jeszcze do Twojego poziomu, moj obecny pierwszy zwiazek cuckold nie jest aż taki hardcore.

Mozliwe, że rogacz nie chce się przyznać, ze potrzebuje bardzo silnej hotki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
uległy,do niektórych rzeczy się dorasta ,albo przekonuje się wraz ze zdobytym doświadczeniem ,ale każdy ma w sobie pewne granice których na siłę nie ma co przeskakiwać ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie było, czy warto iść na poprostu,.otóż NIE WARTO! Albo ktoś czuje ten klimat albo nie, polsrodki nie dają satysfakcji a wręcz zostawiają niedosyt i zniechęcenie, sam osobiście szukam,"a może już szukalem" swojej Pani, mnie im większy hardkor, tym bardziej to kręci, ale nie wszystko bym sprubowal, przynajmniej nie odrazu, ale kiedys... Hmm a może muszę być zmuszony...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nazwałabym tego zmuszaniem,a dużym kredytem zaufania dla swojej Pani .Ona przejmuje inicjatywę i wie czego potrzebuje jej uległy i na ile może sobie pozwolić żeby nie przesadzić .

A jeśli mamy na myśli zmuszanie w pełnym znaczeniu tego słowa to już inna sprawa .

"a może już szukalem"

Co znaczy "może szukałem" ?Już nie szukasz bo znalazłeś ? Czy się poddajesz?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na etapie poznawania się z illa.. Jeśli nawzajem przypadniemy sobie do gustu to kto wie w jakim kierunku to się potoczy...

A mialem sporo prób nawiązywania znajomości bdsm, i powiem ci to naprawdę trzeba czuć ten klimat...

Były też momenty zawodu i zwątpienia..

Co do zmuszania, są pewne rzeczy które mnie kręcą ale sam tego nie zrobię, ale postawiony w sytuacji bez wyjścia, bez odwrotu, bez możliwości zaprotestowania to zrobię to, i to mnie kręci...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to gratuluje Wspaniałej wybranki ,oby Wasze poznawanie przyniosło owocne rezultaty :)

Tak też myślę trzeba czuć ten klimat i rozumieć się bez słów z tą drugą połówką ,to przecież nie odgrywanie ról tylko ,to nie teatr ,nie kino i żadna tam bajka ,bez zrozumienia i chemii nie da się stworzyć w związku ,a już na pewno nie takiego...

Ja też miewam momenty zwątpienia ,niestety :(

A z tym zmuszaniem to widzę nie do końca zmuszanie,a właśnie taka zabawa w sytuacje bez wyjścia :) Niespodziewanki !

Fajna sprawa bo nigdy nie wiesz co Cie czeka :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówimy tu zmuszany do czegoś czego nie lubie, to takie zmuszanie w cudzyslowiu, zmuszenie do czegoś na co sam nie mam odwagi ale kręci mnie to..., do przekroczenia jakiejś swojej granicy... Uważam że w takich zabawach trzeba obserwować reakcje partnera, aby rzeczywiście nie zrobić krzywdy... Trzeba dużo rozmawiac..

W relacji z illa rezygnuje że słowa bezpieczeństwa, nie chce mieć tylnej furtki, ją mam być nazedziem w jej ręku a nie ona w moim..., i to jest podniecajace, jestem zdany na jej łaskę...

Wczoraj podpisaliśmy kontrakt rogacza, kontrakt niewolniczy, ona zna moje dane, ją znam tylko jej imię, ona może wszystko ją nic.. I to mnie fascynuje ta zależność...

A więc szukaj tego co lubisz, w czym się spelniasz..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek uległyrogacz

hmm... te hotki to muszą być pstcholożkami...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...