Skocz do zawartości
JFK

Sposób na upokorzenie męża/faceta?

Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?  

552 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?

• przespacerować się ze swoim kochankiem wśród znajomych
      127
    • uprawiać seks gdy mąż/facet są w drugim pokoju
      63
    • kazać się wilizać mążowi/facetowi zaraz po ...
      307
    • kazać się lizać i pieścić facetowi/mężowi po stopach podczas stosunku z kochankiem
      109
    • inne własne ...
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba czegoś nie łapię i to nie ja pierwszy

1. Życzenia Hotki nie są upokarzające - raczej podniecające więc o upokorzeniu ciężko mówić

2. Ogier- kochanek nie ma szans przekroczyć granic raz dlatego że moja Pani buraka by nie wybrała , dwa gdyby się pomyliła (w co nie wierzę) to jak pisał któryś z przedmówców dostałby w kły i koniec spotkania ....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceta można wy­kas­tro­wać jed­nym zda­niem - wolę, abyś był moim przy­jacielem niż kochankiem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opcja nr 3 najlepsza 

Dobre jest też porownywanie penisa meza z penisem byka ( o ile byk ma duzo większego ) zachwalanie oraz mowienie wprost ze z bykiem sex jest zdecydowanie lepszy 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceta można wy­kas­tro­wać jed­nym zda­niem - wolę, abyś był moim przy­jacielem niż kochankiem :)

Dokładnie  :redevil:  "Zostańmy przyjaciółmi" to tragedia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można się po przyjacielsku bzykać. To żadna tragedia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie sporym upokorzeniem było to co przeżyłem Aneczka zorganizowała u nas w domu babska impresje z zaufanymi koleżankami. Dziewczyny się wstawiły i zaczęły się rozmowy o seksie. No i wyciągnęły z Aneczki naszą relację cuckold. Nie dość, że to jeszcze Aneczka kazała mi przyjść i spuścić spodnie żeby zobaczyły jaki jest mały.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sposób na upokorzenie Faceta... od pewnego czasu chodzi mi po głowie pewna fantazja: On związany na krześle, z zakrytymi oczami i kneblem w ustach- bez możliwości ruchu, zobaczenia i powiedzenia czegokolwiek, słysząc tylko odgłosy dochodzące z łóżka obok, gdzie ja z Kochankiem dajemy się ponieść najdzikszym rządzom ;)... 

Lili.

• Lubię 14
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze marzyłem żeby znaleźć się na smyczy żony podczas gdy w tym samym czasie kochanek by ją posuwał ale skoro to marzenie to czy to kategoria upokorzeń

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.11.2020 o 07:13, olivier pisze:

Dla mnie sporym upokorzeniem było to co przeżyłem Aneczka zorganizowała u nas w domu babska impresje z zaufanymi koleżankami. Dziewczyny się wstawiły i zaczęły się rozmowy o seksie. No i wyciągnęły z Aneczki naszą relację cuckold. Nie dość, że to jeszcze Aneczka kazała mi przyjść i spuścić spodnie żeby zobaczyły jaki jest mały.

Co prawda, moja hotka nie kazała mi pokazywać swym koleżankom penisa (zresztą nie jest mały i jest zazdrosna o mnie). Ale powiedziała im, że twierdzę, że mi się to podoba i zaakceptuję jej ewentualne zdrady. To było zanim zaczęła. Więc pewnego dnia ta najodważniejsza walnęła bez owijania w bawełnę w towarzystwie mojej hotki i innej koleżanki pytanie o to do mnie. Ja oczywiście potwierdziłem, że tak jak najbardziej mi się to podoba i zachęcam ją do tego. Podobnie jak wielu mężczyznom podoba się pomysł seksu ich żony z inną kobietą i też je zachęcają do tego typu "zdrady". Tyle, że z inną kobietą. A ja jestem bardziej za wolnością seksualną kobiet i nie zmuszam jej realizowania moich fantazji seksu z kobietami, lecz daję wolną rękę do seksu z innymi mężczyznami. Jednak również mnie to podnieca, tak jak innych fantazja seksu ich żon z kobietami.

Oczywiście pojawiły się podchwytliwe pytania, czy czworokąty też? A wymiana partnerów? Ja odpowiedziałem, że czworokąty zapewne też, ale pod warunkiem, że będzie to 3 mężczyzn i moja żona. Seks z inna parą i wymiana partnerów odpada, bo moja partnerka jest zazdrosna o mnie. Więc nie i tyle.

Sądzę, że ujawnienie tego wśród jej koleżanek i moje oficjalne powierdzenie aprobaty dodało mojej partnerce odwagi by zdecydować się na seks z kimś innym. Więc polecam to jako jedną z metod na zachęcenie partnerki do cuckoldu.

W dniu 1.07.2011 o 21:01, aragorn pisze:

Rogacze.. a jakby Wam kazać sie wytrzepać na popielniczkę zaraz po tym jak ogier zalał Wam hotkę

Mogłoby być dla mnie przyjemnie seksualnie upokarzajace. Widok mojej spermy zmieszanej z popiołem z papierosa, gdy z cipki mojej żony wypływa sperma kochanka. Gdyby jeszcze po seksie zapaliła, a następnie zgasiła papierosa w mojej spermie. Dużą rolę w tym mym upokorzonym podnieceniu gra symbolika. Wycieranie jej cipki ze spermy kochanka też mnie kręci. Zwłaszcza, gdy ona w tym momencie liże mu pałkę do czysta, cmoka i mruczy jaka smaczna.

Wiec dla mnie upokorzenie jest akceptowalne, ale tylko to które mnie jakoś podnieca.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Lili.an pisze:

Sposób na upokorzenie Faceta... od pewnego czasu chodzi mi po głowie pewna fantazja: On związany na krześle, z zakrytymi oczami i kneblem w ustach- bez możliwości ruchu, zobaczenia i powiedzenia czegokolwiek, słysząc tylko odgłosy dochodzące z łóżka obok, gdzie ja z Kochankiem dajemy się ponieść najdzikszym rządzom ;)... 

Lili.

Myślę, że wielu facetów którzy odkryli w sobie rogatą duszę ten scenariusz nie będzie upokarzał a jedynie podniecał. Zresztą realizacja podobnych zabaw jest dosyć popularna w naszym cuckoldowym gronie i bardzo fajna o ile oczywiście wszystkim stronom to odpowiada ;) Wiadomo jednak, że to co dla jednego będzie upokorzeniem dla innego pozostanie wyłącznie bardzo dobrą zabawą

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...