Skocz do zawartości
JFK

Sposób na upokorzenie męża/faceta?

Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?  

552 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?

• przespacerować się ze swoim kochankiem wśród znajomych
      127
    • uprawiać seks gdy mąż/facet są w drugim pokoju
      63
    • kazać się wilizać mążowi/facetowi zaraz po ...
      307
    • kazać się lizać i pieścić facetowi/mężowi po stopach podczas stosunku z kochankiem
      109
    • inne własne ...
      33

Rekomendowane odpowiedzi

No to teraz już się rozumiemy :lol: Na ten przykład inny topik a w nim inny Użytkownik mówi, że w łóżku chce być nazywany dziwką, kurwą. Ale nie daj Boże naprawdę i publicznie, bo dałaby w dziub :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Porównać sprawność seksualną kochanka.

Wygonić z mieszkania w najlepszym momencie.

Wyjść do kina, teatru, na zabawę z kochankiem, a rogaczowi zostawić całą listę spraw do załatwienia.

Aby kochanek mówił o Twojej żonie "MOJA KOBIETA", aby uznawał ją za swoją własność.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach: podoba mi się

kazać mu biegać przed domem z rogami na głowie podczas gdy kochanek rżnie jego żonę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje marzenie:

Żona zabawia się z kochankiem, ja klęcze przed nimi i prosze kochanka żeby mi dał possać swój sprzęt. Oboje się zaczynają ze mnie wyśmiewać po czym on mówi że moge mu possać palec u nogi a pożniej sie zastanowi czy mi dać swojego do buzi. Ja to grzecznie wykonuje, ssie mu palca wysłuchując ich śmiechów. Ogier mówi żebym sobie wyobrażał, że to jego członek. Póżniej pluje na swój duży palec i karze zlizywać jak sperme. Ja zlizuje grzecznie i pytam czy teraz moge go dostać do buzi. Na to on odpowiada żebym mu wylizał odbyt, bo się spocił jak rżnął moją żonę i jak to zrobie to w nagrode dostane do buzi jego piękną pytę. Wylizuje mu posłusznie zapocony tyłek do czysta a on się śmieje i mówi: " dzięki cioto a teraz spadaj, może kiedyś ci dam naprawde do buzi.."

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie podoba wylizanie zaraz po seksie z kochankiem, ale jak już tak bardzo chcesz go upokorzyć to dlaczego tylk oHotka ma być wyczyszczona? niech mąż wyczyści też Ogieraa do tego podczas jak kochanek będzie zajmował się Hotką to niech mąż wypierze jego skarpetki i zadba o to, żeby w porę były suche

to lepiej niech osusza juz Pani bielizne lub piesci stópki swojej pani czekajac na kilka kropli spermyvna sobie jako nagrode.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej upokarzająca? Kazać się wylizać zaraz po.

Najbardziej podniecająca? Lizać stopy w czasie stosunku będąc zamkniętym w pasie cnoty  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie najbardziej upokarzające jest, gdy Rogacz jest świadomy, że Byk zapładnia mu żonę i nic nie może z tym zrobić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To z wszelakich różnych opcji, pozostaje jedno. Rogacz musi się wypiąć Kochankowi. :facepalm: Kochanek pokazuje, że on jest samcem ALFA.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam, ale filmiki na stosownych portalach są na gigabajty.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...