Skocz do zawartości
JFK

Sposób na upokorzenie męża/faceta?

Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?  

552 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?

• przespacerować się ze swoim kochankiem wśród znajomych
      127
    • uprawiać seks gdy mąż/facet są w drugim pokoju
      63
    • kazać się wilizać mążowi/facetowi zaraz po ...
      307
    • kazać się lizać i pieścić facetowi/mężowi po stopach podczas stosunku z kochankiem
      109
    • inne własne ...
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym poznać Wasze opinie na temat:

Co jest najlepszym sposobem aby upokorzyć męża/faceta?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie podoba wylizanie zaraz po seksie z kochankiem, ale jak już tak bardzo chcesz go upokorzyć to dlaczego tylk oHotka ma być wyczyszczona? niech mąż wyczyści też Ogiera

a do tego podczas jak kochanek będzie zajmował się Hotką to niech mąż wypierze jego skarpetki i zadba o to, żeby w porę były suche

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kazać mu biegać przed domem z rogami na głowie podczas gdy kochanek rżnie jego żonę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie mnie osobiście to kręci jak jestem upokażany.

mi sie podoba wylizanie zaraz po seksie z kochankiem,

Mi osobiście pasowałby taki układ,

panowie pozwolicie że zwrócę Wam uwagę zanim powiem co ja zaznaczyłem , nie chodzi tutaj co Wam się podoba czy co byście chcieli a bardziej co było by w Waszym mniemaniu upokarzające, nawet jeśli jakaś forma upokorzenia was podnieca to pomyślcie czy będzie ta która podniecenia nie wywołuje a jedynie prawdziwe czyste jedynie upokorzenie :mrgreen:

Zaznaczyłem opcje pierwszą gdyż dla mnie była by czysto NIE podniecająca a upokarzanie dodatkowo wzmagałby wzrok jaki na mnie skupialiby Ci znajomi a jeszcze kiedy ich świadomość mówiłaby im że ja nie wiem o romansie żony , bo dla ludzi często spacer z kochankiem to romans o cuckoldzie mało kto ma pojęcie, dodatkowo świadomość jak by przysłowiowo obrabiali tyłem i modyfikowali ploty których potem nijak nie było by można sprostować

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o aspekt fizyczny, to faktycznie "czyszczenie" żony było by mocne. Jednak jeśli żona na prawdę chciała by poniżyc męża psychicznie, to myśle że spacer z kochankiem wśród znajomych był by najlepszą opcją.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona przytulona do kochanka, trzymający się za ręce, buziaczki, spacer wśród znajomych.

to na pewno by mnie upokorzyło.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to się nazywa ultimate cocklod

Wiemy co to jest ultimate cuckold. Składa się na niego wiele praktyk z których zapłodnienie małżonki Rogacza, może być wynikową abstynencji seksualnej, jaką Rogacz ma w stosunku do własnej Żony, może też wcale nie być praktyką ultimate.

kazałem mu patrzeć jak zapładniam jego żonę

Raczej powiedziałbym że to Żona chciała, aby Rogacz patrzał jak ją zapładniasz. Ty jesteś Ogierem. A tak przy okazji, to zaszła?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej upokarzającą rzeczą jaką zrobiłem rogaczowi to kazałem mu patrzeć jak zapładniam jego żonę to się nazywa ultimate cocklod :).

Jak dla mnie to to sie nazywa przechwałki :)> Pozdrawiam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...