Skocz do zawartości
JFK

Sposób na upokorzenie męża/faceta?

Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?  

552 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co jest najlepszym sposobem aby upokożyć męża/faceta?

• przespacerować się ze swoim kochankiem wśród znajomych
      127
    • uprawiać seks gdy mąż/facet są w drugim pokoju
      63
    • kazać się wilizać mążowi/facetowi zaraz po ...
      307
    • kazać się lizać i pieścić facetowi/mężowi po stopach podczas stosunku z kochankiem
      109
    • inne własne ...
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Ignorować jego obecność przy spotkaniu we trójkę albo zwracać się z poleceniami dla niego przez żonę.

Bawić się za jego pieniądze - widok jego oczy gdy wręcza kasę na wspólne wyjście - bezcenne ;)

Zabronić czasowo lub na stałe pewnych aktywności z żoną :-D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No,rzeczywiście,to byłoby wybitnie upokarzające,zwłaszcza gdyby żona dosiadła się z kochankiem do stolika,a mąż musiałby mu postawić piwo i opowiedzieć co żona lubi najbardziej w łóżku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy żona zgadza się na fanaberie ogiera a odrzuca te same fanaberie męża to chyba największe upokorzenie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super są różne przytoczone tutaj poniżenia a ja dorzucę jeszcze jedną opcję: żona opowiada znajomym o tym jaki nieudacznikiem jestem i że kręci mnie jak inni ją podrywają obmacują i obrabiają a wogóle to kręcą mnie faceci i ich penisy oraz uslugiwanie im i mojej żonie. Marzy mi się żeby zona tak opowiedziala np. koleżance i później musialbym znosic spojrzenia tej kolezanki i jej usmieszki. Podnieta dla mnie bylaby rowniez pierwsza reakcja osoby, ktora by o tym uslyszala. Co o tym sądzicie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to 4 opcja z lizaniem stóp jest najbardziej poniżająca i właśnie na takie coś czekam...;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś fantazjowałem jak posuwam koleżanke a jej facet (taki troche ciapa) myje mi samochód pod ich blokiem.

Niestety nie do spełnienia, mam do nich duży szacunek a on nie czuje napewno tego klimatu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głosowałem na opcje 3 i 4. Choć bardziej upokarzające jest sprzątanie po kochanku to najbardziej podoba mi się 4.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głosowałem na 1. Opcja 3, wyczyszczenie żony po kochanku, to raczej dla mnie przyjemność i nagroda, niż upokorzenie ;) .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to sobie wyobraź taki dzień..Od rana jesteś kierowcą dla hotki i ogiera.. Od razu zjebka od hotki że nie dość czysty. Wozisz po mieście dokąd chcą. Supermarket , kino , kawiarnia.. oczywiście bulisz za wszystko. Cały dzień słuchasz jaki cienias w łóżku jesteś, że zmarnowałeś tyle lat żonie, masz krótkiego, staje ci na pół minuty i to raz w miesiącu. Oczywiście nie możesz się odezwać do Pana Ogiera bezpośrednio, zresztą w ogóle masz nie gadać za dużo tylko potwierdzać. Nosisz te toboły a jak ogier przymierza hotce sexy-bieliznę to czekasz przed sklepem. Wreszcie we własnym domu masz zaścielić łóżko a potem wymyć hotkę i delikatnie ogolić. Jesteś kelnerem i barmanem. No a jak ogier rżnie żonkę..to słyszysz jak ona modulowanym każdym pchnięciem głosem krzyczy do ciebie " ty eunuchu ".. "czuję że żyję",, "ja pierdolę ale królewskie pieprzenie" "nigdy byś tak nie potrafił"..

Spisz obok posłania psa .. a i ten warczy na ciebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...