Skocz do zawartości
alien

Czy Do Klubu...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.03.2019 o 14:51, rafaltbg pisze:

Czy ktoś był w którymś klubie w Warszawie Markach . Jakie są wrażenia jak jest w rzeczywistości. Bo w internecie różne opinie krążą. Od bardzo złych że tam tylko samych singli można spotkać po takie że imprezy są naprawdę udane.

Zakładam, że chodzi ci o klub Euphoria. Wrażenia zależą od tego na co się nastawiasz, na jaką konkretną imprezę tematyczną się udasz oraz na jakich ludzi akurat trafisz.

Jak pojedziesz na GangBang Night a nie lubisz nadmiaru singli to możesz się grubo rozczarować acz małżonka pewnie ci na koniec imprezy łaskawie wybaczy.

Wejdź na ich stronę, sprawdź kalendarz imprez, poczytaj opis, zwłaszcza fragment dotyczący dress code'u odpowiedniego dla wybranej przez ciebie imprezy co byś się na dzień dobry od bramki nie odbił i baw się świetnie. Towarzystwa jest tam przeważnie na tyle dużo, że każdy znajdzie coś apetycznego dla siebie. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2019 o 09:57, napisano:

Zakładam, że chodzi ci o klub Euphoria. Wrażenia zależą od tego na co się nastawiasz, na jaką konkretną imprezę tematyczną się udasz oraz na jakich ludzi akurat trafisz.

Jak pojedziesz na GangBang Night a nie lubisz nadmiaru singli to możesz się grubo rozczarować acz małżonka pewnie ci na koniec imprezy łaskawie wybaczy.

Sama byłam w tym klubie z moim Panem, właśnie na imprezie GB. Bawiłam się świetnie do rana. Klub jest dyskretnie ulokowany, obsługa za barem miła, Panowie nie nachalni. Z tego co wiem, jest też to klub z większa niż inne powierzchnią. Na pewno kiedyś jeszcze tam pojedziemy ;]

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja może z innej strony. Doświadczenia mamy tylko z UK, nigdy jakoś nie umówiliśmy się z nikim w PL, czy to coś zmienia - nie wiem. 

Nam klub wydaje się być dobrym miejscem na pierwszy kontakt ze swingiem. Może na początek nawet nie na randkę z inną para ale żeby pójść we dwoje i pooglądać. Może się uda kogoś poznać, może się zachce poruchać w miejscu gdzie inni będą się ruchać dookoła albo was oglądać. Klub nie ma ciśnienia. Owszem, ktoś może próbować was poderwać ale to jest miejsce gdzie ignorowanie czyjegoś NIE jest szybko zauważane i kończy się wywaleniem za drzwi osoby która nie umie się zachować.
Umawiając się 2+2 można trafić na kogoś kto chce wykorzystać nowa parę, narzucić wam coś o czym nie wiecie jeszcze ze nie chcecie się w to angażować. Klub pozwala łatwo spławić pary w których coś nam się nie podoba i szybko zająć się czymś innym. 

Najlepiej naszym zdaniem jest najpierw pójść na imprezę klubowa. Na przykład piana party albo imprezę przebierana, tematyczna. Można się wtedy schować w tłumie i poznać zwyczaje lokalnej społeczności :)
Jeżeli chodzi o dress code to chyba każdy klub ma inny, ale ubranie się w strój wieczorowy chyba nigdy nie jest złym wyborem. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...