Skocz do zawartości
Zouza

Męczące Pytania Kochanków.

Rekomendowane odpowiedzi

Już myślałam, że może to ja się czepiam, a może jestem jakimś dziwolągiem bez serca, że stanowczo zamykam drzwi do sfery prywatności, zaś próby ich otwarcia kończą się alarmem. :lach:

Do mnie czasem zagadywali userzy, których nie znam prywatnie z pytaniem : " k czy m " ? Zastanawiałem się czy to losowe, czy też może każdego po kolei pytają, bo myślałem, że mój nick w jakimś stopniu określa odpowiedź. Dodatkowo sprawdzałem także swoje ostatnie posty i zdawało mi się, że precyzują one płeć usera. Nie udało mi się ustalić powodów, dla których otrzymuję owo pytanie.

Dla mnie to jest dziwolądztwo, a nie ochrona prywatności i zamykanie furtek dla dziwolądztwa. Morał zaś dodam swój :

Mężczyźni uwielbiają fantasmagorie - aby maksymalnie zbliżyć swe fantazje do wymiaru realności potrzebują szczegółów osadzających fantazje w realiach. Wszystko jedno czy te szczegóły są prawdziwe czy nie - zapewniam, że to ma małe znaczenie. Ważne aby były pozyskane.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyśmy tutaj nie zezwalali na fantasmagorie, to byłoby to Forum raczej żołnierzy legii cudzoziemskiej nie zaś Forum cuckold. Przy każdej nadarzającej się okazji podkreślam, że my nie jesteśmy żadnym wydumanym portalem randkowym, dlatego denerwują mnie i wielu innych opowieści o "fantastach" naszego Forum, o niedoszłych Kochankach którzy "nawalają". To doskonale że są na tym Forum fantaści, realiści, zdobywcy i przegrani, wszyscy oni mają tutaj swoje miejsce. Ale to nie oznacza wcale 100% tolerancji, dla nadgorliwych pytań właśnie. Jak sam widzisz Smoku, gdyby ktoś z pytających w sposób idiotyczny "k czy m" zadał sobie chociaż minimum wysiłku aby Twoją płeć określić. Ale po co. Prościej jest masowo zapytać 250 Userów o to samo kopiując i wklejając ten sam tekst a nóż widelec ktoś się złapie na haczyk. Jednak tacy ludzie, zwykle nie zadają zbyt osobistych pytań i gasną w momencie gdy nie otrzymują odpowiedzi.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam jestem fantastą. Dlatego napisałem fragment o fantasmagoriach, z tym, że ja nie pytam obcych o konkrety z ich życia, gdyż zdaję sobie sprawę z tego, że nikt normalny nie będzie się obcemu spowiadał.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli faktycznie ktoś pisze o wykształćeniu i pracy w banku - to znaczy, że jest kompletnym kretynem (za przeproszeniem). Oczywiście, bycie kretynem nie dyskwalifikuje kochanka do końca - wiele par oczekuje od niego tylko główki, a nie głowy. Ale jeśli nawet nie dyskwalifikuje, to pozycjonuje delikwenta w roli - znowuż za przeproszeniem - głupiego fiuta.

Ciekawe, nigdy i nigdzie nie spotkałem się z ogłoszeniem o tresci: "Para szuka głupiego fiuta. Koneicznie zarozumiałego kretyna, tylko tacy nas podniecają".

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze się uśmiałam! :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha w sumie zgadza się, raczej wykonywany zawód czy wykształcenie nie będzie miało wpływo na to kto jest jakim kochankiem,

a wręcz rozpoczynanie znajomości w wiadomym celu przedstawiając takie fakty brzmi bynajmniej kuriozalnie.

Fakt faktem że szcegóły życia codziennego nie powinny być odkrywane na początku znajomości a jeśli ktoś sobie tego nie życzy to wogóle, no chyba że pozna się daną osobę na tyle by móc stwierdzić że relacja staje się również przyjacielska co oczywiście może mieć miejsce.

Ale w sumie jak wiele jest różnych ludzi tak wiele jest różnych zachowań i relacji co prawda można przyjąć że pewne określone zachowania pasuja do zbliżonego i pasującego schematu, ale zdecydowanie przedstawiony przez Ciebie Zouza schemat nawiązania kontaktu nie pasuje mi za cholerę do klimatu tej relacji

a mówiąć po swojsku "od dupy strony chłop zabrał się do roboty" :lach:

Jeżeli nie lubisz tego i zależy Ci na swojej prywatności a pierwszy kontakt mówi Ci wiele to raczej powinnaś sobie taką osobę odpuścić tak mi się wydaje, lepiej wcześniej niż później wysłuchiwać jeszcze lepszych pytań prawda?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a dla mnie najbardziej męczącym pytaniem jest "hej! co słychać?"

było, jest i kurwa będzie !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, iko pisze:

Ale, że tylko kochanków to dotyczy? Bo to raczej takie uniwersalnie płytkie i beznadziejne pyatnie bez względu od tego kto i w jakiej sytuacji je zadaje

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 minut temu, Wichura pisze:

Ale, że tylko kochanków to dotyczy? Bo to raczej takie uniwersalnie płytkie i beznadziejne pyatnie bez względu od tego kto i w jakiej sytuacji je zadaje

Wichura - dłubiesz nooo :)

jest durne, bezsensowne i bezosobowe w wyrazie... i wbrew pozorom nie wybrzmiewa, że druga strona jest dialogiem zainteresowana

do mnie strzelają nim panowie, stąd w tym temacie się wyraziłam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, iko pisze:

to chyba jest denerwujące w kontekście kogoś, kto pisze pierwszą wiadomość, bo jak pisze się coś podobnego dla podtrzymania konwersacji, np. po krótkiej przerwie, to chyba aż tak denerwujące/męczące być nie może. Mam rację, czy się mylę?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...