Skocz do zawartości
Zouza

Męczące Pytania Kochanków.

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, bigboy89 pisze:

Mam rację, czy się mylę? 

Co kto lubi, Mnie takie pytania rozwalają zawsze i od każdego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
7 minut temu, Wichura pisze:

popieram :)

bo gdy już się znamy / poznajemy to jest wiele innych możliwych treści do rozpoczęcia i prowadzenia rozmowy... 

mało tego, u tych co tak nie wystartowali a potem z tym wyskakują drażni mnie bardziej

także @bigboy89 odpowiadam, wg mnie się mylisz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, iko pisze:

także @bigboy89 odpowiadam, wg mnie się mylisz :)

6 minut temu, Wichura pisze:

nie, żebym się nie zgadzał w ogóle. Zdarza się, że dostaję regularnie tego typu pytanie od tego samego użytkownika. Wtedy zaczyna to być co najmniej dziwne :P 

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.09.2019 o 18:56, Wichura pisze:

Kurcze, moje koronne pytanie. Myślałem, że jest świetne na każdą okazję. Teraz rozumiem wszystkie moje niepowodzenia. Muszę to sobie przemyśleć :)

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlamnie Pytania są drogowskazem do wzajemnego poznania się . Swiatłem które ukaze oczekiwania drógiej strony . Pytania często pozwalają wpasować się w subtelny świat relacji Hotka Rogacz . Bez pytań zagłębiajc się w Ich świat zmysłowych fantzji czuł bym się jak słoń w składzie porcelany .Moimi stereotypami niszcząc ich subtelny świat cuckold . Oczywiscie zgadzam się że pytanie typu wyksztalcenie czy co lubicie moze irytować Ale swobodna wymiana zdań na temat relacji hotka rogacz i Ich postrzegania świata cuckold doprowadzi do oczekiwanego efeku lub wykaże niezgodność oczekiwań i unikniemy niemiłego efektu rozczarowania z braku zrozumienia potrzeb i oczekiwań drógiej strony

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ON: Mi jako rogaczowi w sumie zbyt wiele pytań nie sprawia problemów. Oczywiście nie dajemy zbyt głęboko wejść w życie prywatne, ale to nie znaczy też, że jesteśmy całkiem owiani tajemnicą. Wiadomo, że wszystko zależy od stopnia znajomości, zaufania itp. Mnie i mojej Hotki nie interesuje za bardzo, czy ewentualny kochanek skończył prawo, czy 3 klasy podstawówki, czy pracuje jako dyrektor, czy zamiata ulice. Interesuje nas tylko jak nas traktuje, czy przyjemnie z nim się pisze/rozmawia no i oczywiście jakim jest kochankiem

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy zaczynam być wypytywana o moją pracę, miejsce zamieszkania itp. to z miejsca kończę rozmowę. Tak samo robię, gdy pan zaczyna mi opowiadać o sobie, o swojej pracy czy żonie, która go nie rozumie. Tego typu wiedza nie jest mi do niczego potrzebna. Zastanawiające jest, że jeszcze nigdy żadna kobieta nie zadawała mi tego typu pytań ani mi tak o sobie nie opowiadała.

Jest jedno pytanie, które czasami dostaję od dochodzących do naszego układu kochanków płci męskiej i szczerze go nie znoszę. Jest zadawane tuż po zabawie i gdy pada całkowicie rozwala mnie na łopatki. Brzmi ono tak: "Czy było Ci dobrze?"

Co to w ogóle za pytanie?

O ile jeszcze jestem w stanie być wyrozumiała, gdy zadaje mi je świeżo rozprawiczony młodzieniec lub taki, który przede mną miał zaledwie 2 kobiety, tak kompletnie nie rozumiem w jakim celu zadaje mi je rzekomo doświadczony kochanek. Ma problemy z odczytywaniem reakcji ciała kobiety, czy może myśli, że udaję orgazmy i przyjemność? Oba warianty są dla mnie nie do przyjęcia.

Raz to pytanie mnie tak wnerwiło, że bardzo poważnie i spokojnie na nie odpowiedziałam: "Byłeś chujowy". Pan nigdy nie dowiedział się czy mówiłam prawdę, czy żartowałam. 

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
W dniu 15.04.2012 o 10:28, Zouza pisze:

Może to kwestia wiosennego przesilenia, ale coraz częściej zaczynają mnie męczyć pytania Kochanków. O ile pytania natury "technicznej" są dla mnie zrozumiałe, bo jakoś trzeba się zgrać pod względem upodobań i temperamentów, o tyle wnikanie w moje życie i opowiadanie mi o sprawach, które kompletnie mnie nie interesują zaczyna mnie już szczerze drażnić. Coraz częściej po prostu nie chce mi się już na ten temat gadać.

Na forum sprawa jest łatwiejsza, bo kontakt może rozpocząć się od zwykłej, koleżeńskiej rozmowy, która może przerodzić się w coś więcej, lecz nie musi. W innych miejscach sprawa jest bardziej oczywista od momentu pierwszego kontaktu - ja chcę przelecieć Kochanka, on mnie.

Dziewczyny, są pytania, tematy, które wywołują w Was takie uczucia?

Panowie Rogacze - zaobserwowaliście u Waszych Kobiet takie sytuacje?

Kochankowie - skąd w Was ta chęć dogłębnego poznawania Hotki?

Zouzo, znam ten problem z innej dziedziny ;p.  Ile to razy pod sklepem do mojego motocykla podchodzi gość, a ile to pojedzie?, a ile ma koni? - o boże to się zabić można  bo mój znajomy to się zabił, te same pytanie dziesiątki razy wrrrrrr

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.09.2019 o 17:46, Gość pisze:

a dla mnie najbardziej męczącym pytaniem jest "hej! co słychać?"

Jeszcze tak wracając do pytania "co słychać" i dlaczego go nie lubię to to jest to dobrze podsumowane:

FB_IMG_1568783461892.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wichura pisze:

Jeszcze tak wracając do pytania "co słychać" i dlaczego go nie lubię to to jest to dobrze podsumowane:

A ja powiem przewrotnie, że czasem od "co tam?" do zaangażowanych rozmów o wszechświecie zewnętrznym  i wewnętrznym jest droga bardzo krótka. Na proste pytanie wyrażające zainteresowanie można odpowiedzieć w bardzo różny sposób - istotą jest to, jak pociągnie rozmowę druga strona. 

Często używam "co tam?" wobec bliskich mi osób, a pomimo tego nie brodzimy wyłącznie po płyciznach ;) .

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...