Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

Ale że co? GB na zielonej trawce? :redevil:

Zawsze lubiłem te Twoje szalone pomysły..
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak więc my się bawimy w piątek

My też się bawiny i nie tylko w piątek, buziaczki dla Państwa Wszystkowiedzących.

zapraszamy w razie czego na wspólne realne imprezki

Niechętnie.

A czy Wasze są realne to nie wiem, za to moja tak, opisana wraz z foto relacją na Forum.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa powiem Ci, że narobiłaś mi ochoty na zabawy na zielonej trawce:D szczególnie jak widzę tyle śniegu za oknem. Fakt to ciekawy pomysł gang bang w plenerze:) tego jeszcze nie przerabiałam. A co do organizacji gang bang uważam, iż trzeba się sporo natrudzić by była fajna impreza jeżeli wszyscy panowie są werbowani przez internet. Jest tak samo wiele bajkopisarzy wśród panów jak wśród pań gdy się szuka kilku kobiet do wspólnej zabawy. Jak widać niektórzy mają więcej szczęścia niż inni, a może mniejsze wymagania co do jakości skoro wszystkie imprezy się im udają....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mario, polecam moją forumową Drużynę Pierścienia, na pewno staną na wysokości zadania :P:redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uu wiesz sprawdzone namiary są bardzo cenne szczególnie na nowym terenie:P choć w zabawie dobrej ilość kilometrów do przejechania nie przeszkadza:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no tak wszystko bardzo śmieszne ale nasz gang bang odbędzie się 5 kwietnia , zgłosiło się i realnie potwierdziło swoje przybycie 5 panów .Tak więc my się bawimy w piątek a Państwo zapewne będą dalej pisali o możliwościach lub ich braku

powodzenia i zapraszamy w razie czego na wspólne realne imprezki

buziaczki dla wszystkich dyskutantów 

Sorry, ale takie pitu, pitu działa mi na nerwy.

Ja za sobą mam już całkiem pokaźną liczbę GB-ów, o niektórych nawet pisałam chyba na forum. Zdarzyło się, że wszystko było uzgodnione, potwierdzone, a wyszło z tego wielkie G. A na ostatnim umówiłam dwa razy więcej facetów niż się ostatecznie stawiło, przewidując "zdychające chomiki" i inne urocze wymówki last minute. ;) 

Jak nie macie żadnych mądrych rad, to faktycznie nie ma sensu, abyście pisali w tym akurat wątku, który to wątek ma być pomocny osobom niedoświadczonym bądź takim, którym organizacyjnie GB się nie udał/udaje. Mówienie o tym, że się bawicie - kompletnie nic tu nie wnosi. Zwłaszcza, że nie jesteście jedynymi, którzy się bawią - polecam lekturę forum. ;)

A z ciekawości - jak "realnie się potwierdza"?  Ciekawi mnie to bardzo, bo nawet gdybym spotkała się z facetami wcześniej i każdy stawiłby się na spotkanie, bylibyśmy w stałym kontakcie telefonicznym, etc. to nikt nie zmusi mnie bym ja stawiła się na taką zabawę (panów oczywiście również). No to się zastanawiam - podpisują cyrograf własną krwią, czy co? A może dają coś cennego i mogą to odebrać wyłącznie podczas GB?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale takie pitu, pitu działa mi na nerwy.Ja za sobą mam już całkiem pokaźną liczbę GB-ów, o niektórych nawet pisałam chyba na forum. Zdarzyło się, że wszystko było uzgodnione, potwierdzone, a wyszło z tego wielkie G. A na ostatnim umówiłam dwa razy więcej facetów niż się ostatecznie stawiło, przewidując "zdychające chomiki" i inne urocze wymówki last minute. ;) Jak nie macie żadnych mądrych rad, to faktycznie nie ma sensu, abyście pisali w tym akurat wątku, który to wątek ma być pomocny osobom niedoświadczonym bądź takim, którym organizacyjnie GB się nie udał/udaje. Mówienie o tym, że się bawicie - kompletnie nic tu nie wnosi. Zwłaszcza, że nie jesteście jedynymi, którzy się bawią - polecam lekturę forum. ;) A z ciekawości - jak "realnie się potwierdza"?  Ciekawi mnie to bardzo, bo nawet gdybym spotkała się z facetami wcześniej i każdy stawiłby się na spotkanie, bylibyśmy w stałym kontakcie telefonicznym, etc. to nikt nie zmusi mnie bym ja stawiła się na taką zabawę (panów oczywiście również). No to się zastanawiam - podpisują cyrograf własną krwią, czy co? A może dają coś cennego i mogą to odebrać wyłącznie podczas GB?

Hmm, dają coś cennego...Kiedyś dawno kiedy internet raczkowal, a kontakty zawierało się za pomocą gazetek..Był taki anons, a nawet sponsorowany artykuł w pewnej gazetce.., otóż pewna para organizowała różnego rodzaju party.., m.innymi GB. Jeśli jakaspani, czy para chciała wystąpić w roli głównej musiała wpłacić niemałą sumke kalcji.., owa kaucja miała być zwracana z chwilą pojawienia się owej pani czy pary na imprezie, miało to być gwarancją obecności, a co za tym idzie gwarancją zabawy..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mario, polecam moją forumową Drużynę Pierścienia, na pewno staną na wysokości zadania :P:redevil:

Illa Drużyna Pierścienia dziekuje za darmową reklamę ;):P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa Drużyna Pierścienia dziekuje za darmową reklamę

Nie ma nic za darmo :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma nic za darmo :redevil:

Rozumiem, ze bedzie odroczony termin platności?? :mrgreen:

W jakiej walucie przyjmujesz zaplate?? :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...