Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

ja już Illci w PW opisałem jak wyglądały spotkania w których uczestniczyłem i jak ja organizuję takie spotkania,

jak znajdę chwilkę to postaram się tu jeszcze raz napisać na co z mojego doświadczenia zwrócić uwagę przy organizacji

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak! Mywyoni ma duże doświadczenie w organizacji GB :dobre:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mywyoni, czekamy, czekamy... :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu w takich zabawach najzwyczajniej chodzi o zabawe

Jak najbardziej się zgadzam :)

Jednak jeżeli ma w ogóle dojść do tej zabawy to trzeba znaleźć i chętnych (realnych a nie bajkopisarzy) i miejsce.

Może jednak podzielicie się swoimi doświadczeniami i opiszecie jak np poszukujecie chętnych kochanków, którzy nie znikają na chwilę przed spotkaniem i w ogóle takie szczegóły dotyczące organizacji, bo jak mniemam macie to dopracowane do perfekcji :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale nie potrzeba duzo wysilku tylko odrobine checi i realni sie znajda,jeszcze nigdy nie zdarzyło sie nam aby impreza nie wypaliła.A narzekanie na nierealnosc itp to oczywiscie domena pisarzy internetowych ,bo bo przeciez trzeba o czyms pisac .

O, to chyba jestem internetową pisarką, bo mnie nie wypaliła kiedyś. I wszystko niby dopięte na ostatni guzik. A wyszedł guzik z pętelką.

A chętnych - zatrzęsienie zawsze.

I powiem tyle, że to nie tylko moje odczucia, bo wielokrotnie rozmawiałam z dziewczynami "z klimatów", niewirtualnie rozmawiałam, face to face i każda miała choć jeden spalony GB.

No ale może jesteście wyjątkowi i nie wystawił Was nikt, chociaż wcześniej się z nim spotkaliście, mieliście nr telefonu (który potem nagle milczy).

Taaaaak, taaaak, jestem pisarką... ;)

My czasami cos tam organizowalismy ale nie podjelibysmy sie doradzania a tym bardziej oceniania kogokolwiek.po prostu w takich zabawach najzwyczajniej chodzi o zabawe .Pozdrawiamy " znawcow " tematu GB

A szkoda, że nie podjęlibyście się doradzania. Przy pierwszym GB jest się zielonym jak trawa na wiosnę i dobrze dowiedzieć się czegoś mądrego od bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek. ;)

W takich zabawach chodzi o zabawę? Cóż za odkrywcza myśl! A ja, głupia, przez tyle gangbangów myślałam, że o zbawianie świata. I żeby na świecie był pokój, a dzieci nie głodowały. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przy pierwszym GB jest się zielonym jak trawa na wiosnę i dobrze dowiedzieć się czegoś mądrego od bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek.

Otóż to! A ten temat założyła Zouza na moją prośbę, bom tez zielona była :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz już nie taka zielona :P

Niomm :P

I oczywiście Twój logistyczno-analityczny plan całego przedsięwzięcia  :redevil:

Polecam wszystkim zielonym :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz już nie taka zielona :P

Poczekaj poczekaj...., ten śnieg kiedyś stopnieje...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale że co? GB na zielonej trawce? :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...