Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

Fetishx, jeśli już tak dbasz o bezpieczeństwo zdrowotne, powinieneś również zauważyć takie drobne ustroje jak: hpv, hcv + wersja lajtowa - B, hsv typu drugiego, a to tylko niewielka grupa wirusów, przed którymi prezerwatywa może nie uchronić. No i grzyby..bakterie..dobrze, ze nie paprocie :)

Powiedz mi, który kandydat na uczestnika GB wykona te badania? Pomijam kwestię ich finansowania, bo przecież zdrowie jest bezcenne , ale jeszcze czas i chęci na kłucia, pobierania wymazów tu i ówdzie?

"Oficjalne poparcie" , co sugerujesz? Że użytkownicy nie mają własnego zdania? Zadaj sobie trud przeczytania raz jeszcze odpowiedzi na kwestę, którą podniosłeś...

I byłabym wdzięczna gdybyśmy wrócili do meritum..

dziękuję za uwagę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa,masz rację ,chorób wokół jest sporo,który kandydat wykona - ja tak jak pisałem organizowałem spotkanie swej kobiecie z jednym i z 2 facetami i zrobili,kwestia finansów - cena ok 20 - 30 zł to nie majątek ,inna sprawa,zagalopowaliśmy się w tym szczególe,przyłożyłem się do tego nie przeczę i dalsza dyskusja na ten temat może rodzic tylko niepotrzebne niezdrowe emocje więc rzeczywiście należy wątek urwać i do niego nie wracać.Od siebie mogę na usprawiedliwienie swojego być może przewrażliwienia na tym punkcie dodać iż niestety zdarzyło się tak ze moja znajoma jest nosicielką i zaraziła się drogą płciową.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i grzyby..bakterie..dobrze, ze nie paprocie :)

Oooo,widzę wątek przyrodniczy nam się z tematu zrobił :) .

Co do obowiązkowych badań,może zwrócić się z tym problemem do Ministerstwa Zdrowia :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fetishx, moim skromnym zdaniem, zyskałeś tylko złudne poczucie bezpieczeństwa. Jeśli Ci/Wam z tym lepiej - czemu nie?

Nie pamiętam, czy już o tym pisałam - ta kwestia dot. jednak nie tylko GB, a każdego kontaktu. Dobrze jest ustalić co ABSOLUTNIE nie wchodzi w grę.

Illciu, Żwirkiem i Muchomorkiem pojechałaś. :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...przez chwile się zakręciłam o czym był temat, wróciłam przeczytałam i już wiem! :)

tak sobie myślę,bazując na lepszych i gorszych doświadczeniach, że fajnie jest dograć wcześniej oczekiwania żeby nie było jak z automatu ,żeby wspomnienia posiadały fabułę. Można spisać listę rzeczy których sobie nie życzę i które bardzo lubię i rozdać uczestnikom przy herbatce czy kawce(jak kto woli)... łatwiej przejść do dyskusji jak każdy ma swoja karteczkę..bo np;są kobiety które lubią ubliżanie a są takie które tego nie trawią,jedne lubią bardzo ostro inne raczej delikatnie, są takie co lubią we trzy dziurki i do tego ręce maja ciągle zajęte :poklon: ,a są takie co tego nie wytrzymają/lub nie są jeszcze na to gotowe i wola po kolei ...itd itd...mnie nie bawi gang bang taki co kilku facetów wchodzi i schodzi...ma być konkret,mam być zmęczona po takiej zabawie i chociaż na chwile mieć dość.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My też myślimy o swoim gang bangu. Byliśmy w klubie i było trochę słabo, pora więc spróbować zrobić swoją prywatną imprezę.

Wynajmiemy mieszkanie, zrobimy nabór fajnych samców czy tutaj, czy na zbiorniku, dokładnie opiszemy co jest możliwe, jakie jest wpisowe imprezy. Spotkanie selekcyjno-zapoznawcze na godzinę przed imprezą... powinno się udać :poklon:

Co do zdrowia? Ryzyko jest zawsze, kto nie ryzykuje nie pije szampana. Oralnie bez gumy, seks tylko w gumie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spin, wg mnie macie bardzo sensowne podejście do klimatu.

życzę powodzenia i czekam na informację co i jak :poklon:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak niesmialo dorzuce od siebie, ze na imprezie sprawdzaja sie reczniki papierowe, nawilzacze, dodatkowe gumki tak na wszelki wypadek (w mysl zasady umiesz liczyc licz na siebie). Warto tez wybrac takie miejsce, co by ewentualne okrzyki rozkoszy nie spowodowaly interwencji zazdrosnych mieszkancow pokoju obok lub mieszkania obok. Detal, ale pukajaca obsluga hotelu raczej psuje klimat. Jesli zamierzacie robic zdjecia w trakcie imrezy to warto to zaznaczyc przed, co by wszyscy byli swiadomi takiego faktu, bo nie kazde ujecie z taka liczba osob da sie zrobic bez twarzy (chyba ze "spontanicznie" ustawienie :))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brałem udziału (choć chętnie bym spróbował) w GB ale miałem przyjemność razem ze swoim kolegą spędzić noc z jedną kobietą :)

Jeśli sobie wyobrażę więcej niż dwóch facetów to zastanawiam się czy nie powinna być wyznaczona osoba w rodzaju reżysera spotkania, która realizuje wcześniej uzgodniony scenariusz. 8 napalonych facetów może się pozabijać waląc się głowami nad Hotką :)

Chętnie wysłucham relacji z przygotowań do spotkania oraz o technicznych szczgółach od osób, które brały czynnie udział w takich figlach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Reżyser nie jest konieczny. Wystarczy dobrać facetów, którzy nie rzucą się jak pies na kość, a potrafią się dzielić i - tak, tak(!) - delektować udziałem. ;) Oczywiście wymaga to pewnej samodyscypliny. :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...