Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

Kwestia organizacyjna została przedstawiona :)

Czy któraś z koleżanek oraz Kolegów, biorących udział pokusi o małe streszczenie ze swoich GB?

Ładnie proszę :)

1. A jakie miałyście obawy?

2. Czy Panowie spełnili Wasze oczekiwania?

3. Jak wyglądałby Wasz wymarzony, idelany GB?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie kwestia którą poruszyłem jest jak najbardziej organizacyjna. Pytałem jak się to w praktyce odbywa, takie "przekazanie karteczki" z badaniami.

nie organizowalem gang bang tylko spotkania z jednym i dwoma innymi panami

Tak, ale można (zgodnie z tematem) organizować Gang Bang. A skoro się żąda badań od dwóch panów, to chciałbym dowiedzieć się jak wygląda organizacja tego właśnie elementu w większym gronie. Znaczy chciałem się dowiedzieć, ale odpowiedzi nie dostałem. To musi być zatem bardzo kuriozalne zajście.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zapewniam Cie że takim nie jest,tak samo kuriozalne w potocznym pojmowaniu kwestii intymności i związku może być to że pieprzymy cudze żony na oczach ich małżonków albo swoim coś takiego organizujemy,ot zwyczajne pokazanie testów,bez filozofii,a swoją drogą i tak sądzę że zwyczajnie się czepiasz,może masz już taki upierdliwy charakter - ale to nie zarzut,sam też święty pod tym względem nie jestem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do badań w kierunku HIV, nie wyobrażam sobie seksu z obcą osobą bez prezerwatywy.

Badania mogą być aktualne w dniu ich wykonania, a w dniu imprezy już nie. Więc co mi da, gdy kandydat na uczestnika GB będzie mi świecił świstkiem przed oczami?

Illa czyżbyś miała ochotę na spotkanie w większym gronie? :)

Wiesz, jeśli chodzi o to, nie jestem wyjatkiem na Forum :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święta racja z tymi badaniami przecież nie muszą one odzwierciedlać faktycznego stanu, wiadomo na wynik się czeka, nie jest robiony w 5 minut. A trudno by było narzucić komuś aby te badania były wystawione na wczoraj co i tak nie daje 100 % pewności.

Jednakże sama chęć ich wykonania może mówić o tym że ktoś przypuszczalnie dba również o swoje zdrowie.

Więc kategorycznie też jestem za przysłowiową gumką tak czy inaczej no chyba że znamy się już długo i możemy sobie w pewien sposób zaufać.

Wiesz, jeśli chodzi o to, nie jestem wyjatkiem na Forum :)

Zdaje sobie sprawę z tego :) ale wiesz jakby co to ... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZigZac dokładnie o to mi chodzi,jeśli ktoś wykazuje chęć wykonania takowych testów ,nie widzi w tym problemu to może też świadczyć o tym że o pewne sprawy dba,100 procentowej pewności nie ma nigdy ale gumka też jej nie daje,to jakby dodatkowe" zabezpieczenie" , ale moja kobieta czuła się bezpieczniej kiedy o to zadbałem a twierdzenie ze jest to dziwne itd - to mniej więcej tak samo jakby jadąc drogą z pierwszeństwem nie uważać ani trochę kiedy dojeżdzamy do skrzyżowania z drogami podporządkowanymi - teoretycznie mamy pierwszeństwo i nic się nie powinno stać ale odrobina większej ostrożności nie zaszkodzi pewnie niejednej kobiecie będzie wszystko jedno a niejednej - wręcz przeciwnie, w każdym razie takie jest moje zdanie i moja sugestia choć wielkiego poparcia się nie spodziewam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Illą, bowiem pomiędzy pobraniem próbki do badania, a uzyskaniem wyniku i spotkaniem, mija pewien czas. Wszystko tu może się zdarzyć, po obu stronach zresztą. To, że kobieta nie żąda badań, nie oznacza jeszcze, że jest jej wszystko jedno. I, mówiąc szczerze, irytuje mnie takie upraszczanie sprawy.

Padło tu też kilka sformułowań dot. zaufania. Tymczasem wiemy, że nawet w małżeństwach, czy stałych związkach ludzie bywają niewierni, niekoniecznie w sposób kontrolowany. Jeśli więc zawieść zaufanie może życiowy partner, to... niech każdy sobie dopowie to, co uważa za stosowne.

Wracając do meritum - odpowiem Illi:

1. obawy

- że komuś coś "odbije",

- bezpieczeństwo,

- że mi się nie spodoba,

- że będę miała moralniaka;

2. tak;

3. taki, po którym każdy uczestnik wychodzi zadowolony, szczęśliwy, usatysfakcjonowany.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuz, dziękuję za odpowiedzi, zawsze masz konkret :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie napisałem ze jest kobiecie wszystko jedno w sensie ogólnym ,zmierzałem do tego że niejednej będzie wszystko jedno czy są badania czy też ich nie ma a to zasadnicza różnica,więc proszę mi nie zarzucać upraszczania sprawy ponieważ tego nie robię po drugie zgadzam się że od pobrania próbki do wyniku jak i czasu spotkania mija trochę czasu ale proszę mi zatem powiedzieć czy w ciągu tego tygodnia od pobrania krwi do otrzymania wyniku jest duże prawdopodobieństwo że taki delikwent się zarazi?Znikome.Moim skromnym zdaniem.Kolejna sprawa - temat zdaje się był założony po to by dzielić się spostrzeżeniami ja przedstawiłem swój punkt widzenia,jeśli ktoś twierdzi ze jest on niedorzeczny i nie ma sensu podejmować jakichkolwiek dodatkowych kroków mających na celu bezpieczeństwo bo przedstawianie takich testów może śmiesznie wyglądać ma do tego prawo ale ja zdania nie zmieniam,tak jak się spodziewałem się - po przebiegu dyskusji w tym temacie - poparcia w tej kwestii.Oficjalnego.Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...