Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

Z dedykacją dla pewnej zaciekawionej Hotki. :)

Jak w temacie. :)

Szczególnie cenne będą uwagi i pomysły Pań, które praktykowały/praktykują.

Liczę też na Kochanków i Rogaczy - podzielcie się swymi spostrzeżeniami.

Dla osób, które nie praktykowały - zachęcam do zadawania konkretnych pytań.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo, Zuz :) , dziękuję :)

Moje pytania:

1. Skąd "wziąć" Panów, którzy staną na wysokości zadania?

2. Kto ich umawia i kieruje na miejsce zdarzenia? ;)

3. Czy przekazuje się Panom "scenariusz" spotkania? Oczekiwania, czas trwania itp.

Na chwilę obecną interesuje mnie kwestia organizacji takowego party :)

później będę pytac o resztę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy dawno temu organizowałem co prawda nie gang bang ale trójkąty i spotkania mojej uległej Damy zawsze w anonsie i pozniej w rozmowach żądałem aktualnych testów na HIV.Być może one nie są w 100 proc pewne ale łatwo poznać kogoś po podejściu do tego typu warunku - jeżeli - a spotkałem się i z takimi odpowiedziami - taki delikwent "nie ma czasu" na "takie pierdoły jak robienie testów" albo "nie jest narkomanem żeby je robić" to na co ma czas?I jakie jest jego podejście?Jednak gang bang czy spotkania w większym gronie to wyższa szkoła jazdy niż stały kochanek i warto sprawdzić takowych kandydatów,jeśli z góry odmawiają dać sobie z nimi spokój.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illo:

1. Dobrze, jeśli panowie mają doświadczenie, choćby w trójkącie. Jest to jednak lekki stres, nie tylko dla nas kobiet. :)

A skąd? Z naszego forum, portali dot. seksu, obecni kochankowie... Natomiast gwarancji, że staną na wysokości zadania nie uzyskasz, niestety.

2. Jak Ci wygodnie - możesz Ty, może któryś kochanek, najlepiej zaufany.

3. Jeśli sobie życzysz scenariusza - czemu nie? Natomiast o oczekiwaniach i czasie trwania zdecydowanie powinni wiedzieć. Wyobraź bowiem sobie, że któryś myśli, że wpadnie na godzinę, dwie, a Ty masz całą noc zarezerwowaną. Byłabyś potem rozczarowana.

Dobrze, jeśli w GB bierze udział kochanek, któremu ufasz, którego znasz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Zuzą,dobrze jest zna jednego kochanka, ufać mu,a jeszcze lepiej jak to zorganizuje sam, znając nasze potrzeby oczekiwania.. bardzo fajnie to wychodzi na wieczorze kawalerskim, z tym że tu trzeba mieć pewność ze ktoś się Nami zaopiekuje. ktoś trzeźwy. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrym wyjściem jest też klub dla swingersów, imprezy typu GB. Tu też najlepiej iść z zaufanym kochankiem, który "będzie miał oko" na hotkę i nie będzie zachowywał się jak pies zerwany z łańcucha.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być może one nie są w 100 proc pewne ale łatwo poznać kogoś po podejściu do tego typu warunku - jeżeli - a spotkałem się i z takimi odpowiedziami - taki delikwent "nie ma czasu" na "takie pierdoły jak robienie testów" albo "nie jest narkomanem żeby je robić" to na co ma czas?I jakie jest jego podejście?Jednak gang bang czy spotkania w większym gronie to wyższa szkoła jazdy niż stały kochanek i warto sprawdzić takowych kandydatów,jeśli z góry odmawiają dać sobie z nimi spokój.

Zapewne kiedy spotykasz się z odmową zrobienia testu, to łatwo kogoś poznać po tym bo... No właśnie co, bo nie dokończyłeś? Bo nie chce mu się robić badania którego wymagasz? Oczywiście ja tego nie podważam, każdy sobie może żądać czego chce. Ja tam wolę swój jeden i stały układ z parą, właśnie jako stały Kochanek i nie uważam by gang bang czy spotkania w większym gronie, to była wyższa szkoła jazdy wyłącznie z tego powodu że jest więcej ludzi. Moim zdaniem wyższa szkoła jest wtedy, kiedy wszyscy są sprawdzeni, pewni, i nie trzeba takich badań. Przy okazji, bo zawsze mnie to interesowało, jak to się odbywa? A dokładniej, jak przekazujecie sobie informację o tym że nie jesteście nosicielami HIV. Jaka to jest procedura. Przyjeżdża 8 Kochanków i 5 Bulli na gang bang, każdy jest z karteczką od lekarza. Przekazuje ją Tobie a Ty wpuszczasz za drzwi jak ochroniarz na dyskotekę, gdy pieczątka jest na miejscu i wszystko się zgadza, tak? Czy może w sposób bardziej dystyngowany, przy herbatce?
  • Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pomagam w organizacji większych układów koleżance.

Jako, że poznaliśmy się na zbiorniku to zwykle chętnych do takich zabaw tam szukamy, ale ja mam kolegę, a tan kolega ma kolegę itd. i w ten sposób można spróbować poszukać po kolegach kolegów.

Zawsze jednak przed spotkaniem na seks spotykamy się na jakimś spacerze czy herbatce aby porozmawiać jak sobie wyobrażamy spotkanie, co kto lubi a czego nie (na spotkaniach zwykle byłem wraz z koleżanką choć z czasem i sama się na nie decydowała, ale informowała mnie z kim i gdzie się spotyka, aby czuła się bezpieczniej).

Nie ma nigdy pewności, że spotkani panowie staną na wysokości zadania, zawsze akurat może mieć któryś gorszy dzień :) ale spotykając sie juz kolejny raz z danym kochankiem wiemy na co możemy liczyć z jego strony.

Dzień przed spotkaniem lista panów jest weryfikowana i potwierdzana, często na ostatnią chwilę ktoś się wykrusza, czy to sprawy rodzinne czy jakieś inne losowe albo zwyczajne rozmyślenie się nie interesuje nas to. Warto mieć w takim przypadku kogoś na liście rezerwowej, do kogo można zadzwonić w ostatniej chwili i jak się zdecyduje to ok a jak nie to bawimy się w mniejszym gronie.

Warto poinformować uczestników zabawy co mają wziąć ze sobą,(gumki, alkohol, napoje), jaki przewidujemy czas trwania spotkania (my zwykle zaczynamy około 18.-19. a kończymy koło 1.-2.).

Do tej pory największe spotkanie to 4m+k.

Ludzie, którym coś wypadło trafiają zwykle na listę rezerwową i przy następnym spotkaniu maja okazję się zreflektować za nieobecność a jak potwierdzają i ponownie im coś wypada to dziękujemy za taką znajomość.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sem adminie drogi czy Ty aby sie nie czepisz :) To ze Ty masz swój sprawdzony układ to jest wyłącznie Twoje podejscie a ja przedstawiłem swój punkt widzenia i wymagania,- czy według Ciebie jest tu coś nie tak?Mozliwe,podejścia nie zmieniam,każdy bawi sie jak chce i z kim chce.

a druga sprawa - nie organizowalem gang bang tylko spotkania z jednym i dwoma innymi panami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałam wtrącić swoje 3 grosze odnośnie testów na HIV, doszłam jednak do wniosku, że zrobi się z tego znowu niepotrzebna dyskusja.

Mili Panowie, wątek ma być z założenia czymś w rodzaju poradnika. Mam gorącą prośbę - nie oceniajmy, nie roztrząsajmy, a doradzajmy w temacie (jeśli mamy doświadczenia) lub pytajmy (jeśli chcemy się dowiedzieć).

Ładnie proszę! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...