Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Zouza napisał:

Wbrew pozorom to aż tak wiele się nie różni.

Ja widzę jedną podstawową różnicę. W Klubie Ci faceci JUŻ SĄ. Przyszli. Żadnemu nie zdechł żadnemu ani nie zostawił otwartych okien w domu. Nie masz się tak, że umawiasz sześciu a przychodzi jeden.

Do tego można ich sobie obejrzeć na żywo co też ma znaczenie bo z fotkami to różnie bywa.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Po ogłoszeniu - mężczyźni stawiają się tylko dla Ciebie. Trochę łyso część odesłać z kwitkiem, bo jednak coś nie pasuje.

W klubie - kobiet zwykle jest więcej niż tylko jedna. Nie muszę obsłużyć wszystkich, którzy się napatoczą

1. Dlatego trzeba możliwie starannie dobierać. ;)

A i w klubie może zdarzyć się jakiś "niewypał". ;)

2. Ale też nie wiesz, czy akurat panowie, którzy przypadną Ci do gustu będą chcieli zabawić się z Tobą. ;)

Jak widać - oba rozwiązania mają swoje dobre i złe strony. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza napisał:

Ale też nie wiesz, czy akurat panowie, którzy przypadną Ci do gustu będą chcieli zabawić się z Tobą.

A jak już przyjdą do wynajętego mieszkania i nie będą jednak chcieli zabawić się ze mną, to już w ogóle przypał :lach:.

Lula.

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Wichura napisał:

Ja widzę jedną podstawową różnicę. W Klubie Ci faceci JUŻ SĄ. Przyszli. Żadnemu nie zdechł żadnemu ani nie zostawił otwartych okien w domu. Nie masz się tak, że umawiasz sześciu a przychodzi jeden.

Do tego można ich sobie obejrzeć na żywo co też ma znaczenie bo z fotkami to różnie bywa.

Wichuro, owszem, ale...

Już opowiadałam tę historię jak trafiliśmy na GB w klubie, na którym byłam JEDYNĄ kobietą. 

A pełen seks (z penetracją) miałam z jednym, czy dwoma.

Także ten... ilość mężczyzn niewiele tu dała. ;) 

A jeśli ktoś wysyła fałszywe fotki to chyba nie powinien się dziwić, że kobieta mu powie adieu. ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Sailor&Lula napisał:

A jak już przyjdą do wynajętego mieszkania i nie będą jednak chcieli zabawić się ze mną, to już w ogóle przypał :lach:.

Lula.

Takie "cóś" mi się nie zdarzyło. :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...