Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

Mindaugas, nie bardzo rozumiem skąd Twoja reakcja na mój post wcześniejszy.

Z czymś się nie zgadzasz?

Może napiszesz z czym? 

Bo sądząc z Twojego opisu tego, jak można GB zorganizować (jako jedną z opcji)  to raczej wydawałoby się, że jesteśmy tu zgodni. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Złota Rybka napisał:

Nie godzi się kraść siedmiu uczestników zlotu na własny użytek ;)

Oczywiście, że nie chociaż jak pierwszy raz uslyszalam o zlocie to przyznaje, że przyśniło mi się, że klęczę przed 6 facetami ale juz wiem, że to był tylko głupi, nierealny sen

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, maniurka napisał:

przyśniło mi się, że klęczę przed 6 facetami

Ależ to przepiękny sen i powinnaś sprawdzić, czy na żywo jest równie elektryzująco :) Po to właśnie robi się takie imprezy, jak GB. Mają one także tę przewagę, że pozostają (względną) tajemnicą uczestników. Jeśli zbierzesz ekipę na GB podczas zlotu, raczej wszyscy goście będą o nim wiedzieć, zanim zaczniecie rano śniadanie ;) Nie wiem, czy właśnie na tym Ci zależy.

• Lubię 4
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Złota Rybka napisał:

Ależ to przepiękny sen i powinnaś sprawdzić, czy na żywo jest równie elektryzująco :) Po to właśnie robi się takie imprezy, jak GB. Mają one także tę przewagę, że pozostają (względną) tajemnicą uczestników. Jeśli zbierzesz ekipę na GB podczas zlotu, raczej wszyscy goście będą o nim wiedzieć, zanim zaczniecie rano śniadanie ;) Nie wiem, czy właśnie na tym Ci zależy.

Narazie w ogóle luzuję z tą fantazją dla nas jest jeszcze za wcześnie, może za jakiś czas będziemy gotowi na takie szaleństwa

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Złota Rybka napisał:

Jeśli zbierzesz ekipę na GB podczas zlotu, raczej wszyscy goście będą o nim wiedzieć, zanim zaczniecie rano śniadanie ;) Nie wiem, czy właśnie na tym Ci zależy.

I niekoniecznie ktoś musi o tym opowiadać. Czasem wystarczy że ściany nie są w stanie wytłumić wszystkich odgłosów @Złota Rybka

Gdy ja myślę o GB, w którym chciałbym wziąć udział, interesuje mnie oczywiście kobieta, jako główna uczestniczka, ale chciałbym też mieć pewność,  że będzie to bezpieczna zabawa,  a więc musiałbym mieć zaufanie do organizatora,  że zadba on również i o tę warstwę spotkania. Żeby zabawa przebiegała na totalnym luzie.  Stąd trudno mi się jest jakoś pogodzić z wizją castingu na zbiorniku . ZKF to w takiej sytuacji bardzo dobre miejsce do skompletowania ekipy (nie żebym się zgłaszał ).

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Coma napisał:

wystarczy że ściany nie są w stanie wytłumić wszystkich odgłosów

Oj tam oj tam. To nie był gang bang tylko tak jakoś wyszło, inicjatywa jednej pani i się potoczyło. I gdyby Ci to samo zrobili, co zrobili mnie, bujałbyś się na żyrandolu.

• Lubię 2
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Zouza napisał:

Wiem, że to może być trudno zrozumieć osobie, która nie odczuwa takich potrzeb. 

Dobrze rozumiem takie potrzeby. Nie trzeba mieć do tego ciągot, by zrozumieć.  

Dlatego wiem, że łatwiej po prostu skorzystać z tematycznej imprezy klubowej i tam dobrać sobie partnerów do zabawy wizualnie lub pod innym kątem, niż bawić się w ogłoszenia. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można, jeśli okoliczności na to pozwalają.

Jeśli nie - można zorganizować sobie to na miejscu.

Wbrew pozorom to aż tak wiele się nie różni.

Ani w klubie, ani po ogłoszeniu nie wchodzi się w jakieś głębokie relacje, a taka krótka rozmowa (czy to przez net, czy face to face) daje możliwość zorientowania się jedynie z grubsza z kim ma się do czynienia, czy to prostak i cham, czy jednak gość gramotny i do rzeczy. ;) 

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Zouza napisał:

Wbrew pozorom to aż tak wiele się nie różni.

Ani w klubie, ani po ogłoszeniu nie wchodzi się w jakieś głębokie relacje, a taka krótka rozmowa (czy to przez net, czy face to face) daje możliwość zorientowania się jedynie z grubsza z kim ma się do czynienia, czy to prostak i cham, czy jednak gość gramotny i do rzeczy. ;) 

Jak dla mnie - różni się bardzo.

Po ogłoszeniu - mężczyźni stawiają się tylko dla Ciebie. Trochę łyso część odesłać z kwitkiem, bo jednak coś nie pasuje.

W klubie - kobiet zwykle jest więcej niż tylko jedna. Nie muszę obsłużyć wszystkich, którzy się napatoczą ;).

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...