Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.01.2020 o 16:51, Sailor&Lula napisał:

Na pewno nie chciałabym sama sobie organizować tej imprezy. Zwaliłabym to na kogoś, kto miałby z całej organizacyjnej otoczki wielki ubaw. I z mojej bezradności w obliczu tego wszystkiego również. 

Chciałabym dokładnie tak samo. Mam taką fantazję, że idziemy na randkę z mężem przy okazji jakiegoś wyjazdu we dwoje poza miasto, a jak wracamy do pokoju hotelowego to tam czekają Panowie

Chociaż idealnie byłoby gdybym tak jak wcześniej pisałaś @Lula wcześniej znała tych Panów i miała z nimi chemię to raczej wydaje się mało realne...

W dniu 15.02.2020 o 18:52, MaryRose napisał:

Spełniło się dopiero w Swingers Clubie podczas eventu GB - czyli zorganizowało się samo xD

U mnie było podobnie, chociaz impreza miala temat HW i wyszlo raczej przypadkiem po alkoholu. GB zawsze mnie wręcz przerażał, ale od tamtej pory jest jednym z głównych tematów moich fantazji i chciałabym go powtórzyć bardziej świadomie

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wbrew pozorom tego typu imprezy organizuje się prosto, według pewnego schematu:

jeden z panów organizuje lokal,  w porozumieniu z Hotką ustala datę i czas spotkania, jeśli ma sprawdzonych panów w wystarczającej ilości jest OK, jeśli nie: zamieszcza ogłoszenie na zbiorniku z informacje o zdarzeniu, dacie i czasie oraz ustala opłatę/wpisowe, które pobiera od uczestników jako przedpłatę, oczywiście z odpowiednim zapasem czyli jeśli chcemy 4 to szukamy 8, i tak połowa zachoruje, zebrane pieniądze można przeznaczyć na koszty organizacyjne i Hotkę, czyli kwiaty i inne miłe rzeczy ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, mindaugas napisał:

Wbrew pozorom tego typu imprezy organizuje się prosto, według pewnego schematu:

jeden z panów organizuje lokal,  w porozumieniu z Hotką ustala datę i czas spotkania, jeśli ma sprawdzonych panów w wystarczającej ilości jest OK, jeśli nie: zamieszcza ogłoszenie na zbiorniku z informacje o zdarzeniu, dacie i czasie oraz ustala opłatę/wpisowe, które pobiera od uczestników jako przedpłatę, oczywiście z odpowiednim zapasem czyli jeśli chcemy 4 to szukamy 8, i tak połowa zachoruje, zebrane pieniądze można przeznaczyć na koszty organizacyjne i Hotkę, czyli kwiaty i inne miłe rzeczy ...

No spoko. Jeżeli jedynym wymaganiem jest to, żeby się ktoś pojawił, miał kutasa  i niczego więcej się od uczestników nie wymaga to jest to dobra metoda :D 

• Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wichura napisał:

No spoko. Jeżeli jedynym wymaganiem jest to, żeby się ktoś pojawił, miał kutasa  i niczego więcej się od uczestników nie wymaga to jest to dobra metoda :D 

Dzięki Wichuro, że to napisałeś, bo pomimo tego, że moja obecna wizja GB jest już zupełnie inna od mej pierwotnej, to i tak po tym:

7 minut temu, mindaugas napisał:

jeśli nie: zamieszcza ogłoszenie na zbiorniku z informacje o zdarzeniu, dacie i czasie oraz ustala opłatę/wpisowe, które pobiera od uczestników jako przedpłatę, oczywiście z odpowiednim zapasem czyli jeśli chcemy 4 to szukamy 8, i tak połowa zachoruje, zebrane pieniądze można przeznaczyć na koszty organizacyjne i Hotkę, czyli kwiaty i inne miłe rzeczy ...

...znów zaczęłam się zastanawiać, czy to naprawdę jest tak wyjątkowe, iż nie jest mi całkiem obojętne kto mnie rucha... :facepalm:

Lula.

• Dziękuję 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Sailor&Lula napisał:

...znów zaczęłam się zastanawiać, czy to naprawdę jest tak wyjątkowe, iż nie jest mi całkiem obojętne kto mnie rucha... :facepalm:

Lula.

Ja wręcz po przeczytaniu o tych kolesiach z łapanki na zbiorniku, chyba wyrzucę GB ze swoich fantazji

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze w wypadku nadmiaru można zrobić selekcje, przysyła się zdjęcie/a

bo jeżeli chce się aby gb polegał na tym, że spotykamy się tylko z osobami, które wcześniej znaliśmy, darzymy sympatią, to nie wyjdzie albo trzeba być Mesaliną 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, mindaugas napisał:

bo jeżeli chce się aby gb polegał na tym, że spotykamy się tylko z osobami, które wcześniej znaliśmy, darzymy sympatią, to nie wyjdzie albo trzeba być Mesaliną 

Miałam GB z siedmioma panami. Wszyscy z forum. Wszystkich znałam wcześniej i oni także się się znali. Było super sympatycznie.

Czyli kim jestem, według Ciebie?

• Lubię 7
  • Wow! 1
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...