Skocz do zawartości
Zouza

Gang Bang - organizacja, przygotowania

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Mokra

Uuuu... Bardzo bym chciała spróbować czegoś takiego. Już sobie to wyobrażam jak rucha mnie kilku facetów.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytając ten temat plus kilka innych naszła mnie pewna myśl: wiadomo zaletą klubów jest odpowiednie wyposażenie do wyuzdanych zabaw, minusem niepewne towarzystwo. Natomiast zaletą zabaw hotelowych lub domowych zazwyczaj dobrane towarzystwo lecz znacznie gorsze warunki lokalowe dla ostrych zabaw. I teraz moje pytanie: czy w klubach można wynająć jedno osobne pomieszczenie dla zainteresowanych osób, gdzie w ramach imprezy ogólnej (niekoniecznie tematycznej) para ma we własnej salce, swój wymarzony GB z grupą sprawdzonych ogierów np. z forum, a w przerwach relaksują się przy barze lub w jakuzzi. Myslę, że takie połączenie byłoby ideałem wyuzdanej zabawy :-P i bezpieczeństwa. :redevil: Czy w Polsce jakaś parka tak się zabawiała ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast zaletą zabaw hotelowych lub domowych zazwyczaj dobrane towarzystwo lecz znacznie gorsze warunki lokalowe dla ostrych zabaw

To może wybrać lepsze lokum? Z jacuzzi :P Jak z mojego pierwszego GB :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W klubach, zarówno w Warszawie jak i Gdańsku są specjalne imprezy GB i dziesiątki par bawią się w ten sposób regularnie ;)

Czyli - umawiasz grupę znajomych - każdy z nich zgłasza chęć zabawy w klubie osobno zgodnie z regulaminem takiego klubu, a na miejscu bawicie się wspólnie. Do zabawy po prostu nie zapraszacie nikogo więcej i tyle. Nic skompikowanego, polecam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie to mnie interesowało, bo wiele par w tym względzie ma wątpliwości, natomiast wynajęte lokum nie zawsze pozwala na głośną swobodną zabawę. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lwie, są też osobne pomieszczenia. Np. w SwingSwing możesz zamknąć pokój i nikt Ci się nie wpakuje. W Lavie są takie jakby kabiny ze sporym łóżkiem, ale tu już niezamykane. Podobnie, jeśli dobrze pamiętam, było w UstaUsta. 

Ale ja bym nie widziała sensu odwiedzenia klubu przy założeniu, że zabawa wyłącznie w swoim gronie. Wg mnie lepiej wtedy wynająć fajny apartament. :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do minusów klubu można dodać pewne ryzyko, że któryś z panów może się urwać i tracić siły "na obróbkę sąsiedniego poletka", :facepalm:  ale zakładam, że są lojalni i sprawdzeni więc nie powinno to nastapić. :) Natomiast apartament musi być sprawdzony i pewny. Sprawdzony klub dla parki powiedzmy z odległych rejonów kraju być może, jest bardziej bezpieczny ze względu na nieprzyjemne sytuacje. Apartament natomiast daje kameralną atmosferę i jeśli jest to apartamentowiec to i niskie ryzyko, moherowego towarzystwa za ścianą. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Apartament natomiast daje kameralną atmosferę i jeśli jest to apartamentowiec to i niskie ryzyko, moherowego towarzystwa za ścianą.

Apartament może być też w hotelu, zwłaszcza takim, który gości wielu podobnych nam gości ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli hotel ma renomę w tym kierunku to tak, bo jesli w sąsiednim apartamencie np. zamieszkałaby rodzinka z dziećmi to miałbym obiekcje co do swobodnej zabawy i nie czułbym się komfortowo. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest hotel, w którym są super apartamenty, a kompletnie nic nie słychać. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...