Skocz do zawartości
illa

Kulki Gejszy

Rekomendowane odpowiedzi

Kulki sprawują sie znakomicie :P

Polecam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakie masz, takie z ruchomym czymś w środku? i z gładką powierzchnią?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm.....

Wiedziałam, że kulki są do ćwiczenia mięśni Kegla, ale sądziłam też, że samo noszenie ich jest przyjemne :))

Dziewczyny, czy wystarczy je tylko nosić, czy trzeba nimi ćwiczyć? Wypychać, wciągać...??

I ten silikon mnie przeraża. Silikon bardzo "ciągnie" skórę. Może byłyby lepsze metalowe?

U mnie metalowy wibrator 100 razy lepiej się sprawdza niż gładziutki silikonowy.

A jak wyciągacie takie jajka bezprzewodowe?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ginger, mają "sznureczek", co do wkładania to dobrze uzyć kroplę nawilżacza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa i inne dziewczyny co mają te kulki jak się sprawdzają? Pomagają na mięśnie i osiąganie orgazmu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

POdłączam się pod pytanie Kiry, bo sama jestem zaintrygowana tematem....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ile kobiet tyle różnorodnych wrażeń :P

Kiro powinnaś zakupić i wypróbować podczas jazdy konnej :redevil:

Nie kupiłam ich w celu poprawy mięśni Kegla, ani w celu poprawy osiągania orgazmów, nie mam z tym żadnego problemu :D

Z czystej kobiecej ciekawości i prozaicznego powodu, że akurat takiej zabawki nie miałam jeszcze w szufladzie :)

Sądzę, że dla kobiet z potrzebami, o których wspomniałaś mogą być bardzo pomocne, bo mięsnie Kegla są wtedy na wysokich "obrotach". Niemniej kwestią paru pierwszych użyć jest wprawa we wkładaniu i wyciąganiu :D

Uważam, że są fajniejsze od wibratorów, dild itp.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...