Skocz do zawartości
illa

Kulki Gejszy

Rekomendowane odpowiedzi

Bomba. I z pilocikiem! Bierz, usiądź małżonkę naprzeciwko i reguluj :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bomba. I z pilocikiem! Bierz, usiądź małżonkę naprzeciwko i reguluj

Taki pilocik to ciekawa koncepcja. Zwłaszcza w postaci apki na telefon, z której można sterować, co prawda nie kulkami, ale takim motylkiem waginalnym (ukamieniujcie jeżeli przekręciłem). Partnerkę wysyła się na spotkanie biznesowe i w fazie krytycznych negocjacji podkręca nieco obroty. Oczywiście mamy XXI wiek i potem partnerka okablowuje swojego czułego barbarzyńcę i wysyła na obiad do mamusi. Takie tam zabawy.

Tak jeśli mielibyście je gdzieś przypadkiem zawieruszyć i mogłyby się nimi bawić przypadkowi niepełnoletni...

Jakby się zawieruszyły to zawsze masz wystającą końcówkę sznureczka. Niepełnioletni to najbardziej lubią naparzać się wielkimi dildami, udając, że to bzyczące miecze świetlne. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bomba. I z pilocikiem! Bierz, usiądź małżonkę naprzeciwko i reguluj :)

Wg mnie to będzie dobry wybór ze względu na ten pilot.Za nie długo idziemy na urodziny - żona siedzi sobie,w sobie ma kulki a ja wszystkim steruję :) Czyż to nie piękne!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę na Waszą pomoc

skoro są to pierwsze kulki, nie wiem czy również żona w jakiś sposób zajmuje się dodatkowym ćwiczeniem mięśni Kegla, to zwróć uwagę na wagę tychże, na początek lepiej lżejsze i możesz zacząć od pojedynczych... i tak zapewne kilka modeli ostatecznie będzie miała i chciała mieć :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w opisie produktu nie widzę a z obrazka nie jestem pewna

pamiętaj, że sznureczek też powinien być higieniczny i łatwy do mycia, zatem nie może być zwykłym sznurkiem inaczej będzie siedliskiem bakterii

edit: i kraj produkcji oraz jakieś certyfikaty / parametry tworzywa z którego są zrobione (hypoalergiczne) powinny wg mnie również być rozważone  - w końcu w bardzo intymnym, wrażliwym miejscu mają być używane

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...