Skocz do zawartości
illa

Kulki Gejszy

Rekomendowane odpowiedzi

zdarzyć się może, że sznureczek, zwłaszcza silikonowy, się urwie. Zwykle materiałowe trudniej za to utrzymać w higienie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na swoje wciąż czekam ... mam obiecane, ale niedostane :)

Ciekawe czy też mi się spodobają ;)

Jak będzie tak z językiem ... to zapewne :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu nosiłam codziennie, na uczelnię, na spacer, wszędzie, uwielbiałam je. Potem jakoś przestałam, ale mam zamiar do tego wrócić. Najlepsze doznania przy jeździe samochodem po wybojach :D 

Niestety, przy moim poczuciu humoru i skłonności do śmiechów, nie raz musiałam biec do łazienki, aby je wsadzić z powrotem :P ale moment, kiedy próbowałam je "przytrzymać", śmiejąc się do rozpuku, boski... polecam wszystkim, wszystkim! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, przy moim poczuciu humoru i skłonności do śmiechów, nie raz musiałam biec do łazienki, aby je wsadzić z powrotem

Powinnaś używać ich częściej, przestaną wypadać, a to z powodu wzmocnienia dzięki temu mięśni dna miednicy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!Oglądałem w sobotę razem z moją żoną drugą część Greya.W jednej ze scen Grey daje "tej swojej" (sorry ale zapomniałem jak ma na imię) tzw. "kulki gejszy",moja żona powiadomiła mnie,że Ona tez takie chce i mam jej kupić :) Ale drogie Hot Wife - musicie mi poradzić jakie by były najlepsze :) Tzn. rozmiar,materiał,itp. może któraś z Pań podzieli się "wrażeniami" z posiadania w sobie tego cuda :) Liczę na Waszą pomoc :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam takie dyskretne, zupełnie nie fikuśne, matowe, w bezpiecznym czarnym kolorze. Tak jeśli mielibyście je gdzieś przypadkiem zawieruszyć i mogłyby się nimi bawić przypadkowi niepełnoletni...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...