Skocz do zawartości
Tryskacz

Karabinek Wielostrzałowy, Czy Jednorazowa Flinta?

raz a dobrze - wiele razy i też dobrze  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wolę kochanków którzy potrafią

• dłuugo do końca i raz a dobrze
    • krócej, ale wiele razy bez przerw pomiędzy finiszami

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście nie widzę nic fajnego w sexie dłuższym niż ok. 1h.... :) Generalnie jakoś po tym czasie sex zmysłowy, pełen żądzy przechodzi w sex mechaniczny... mówiąc brzydko  1h i ma być u niej i u mnie orgazm :) Później licznik się zeruje... i tzw do 7 razy sztuka lub do kapitulacji jednej ze stron :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hedonisto, Ty może nie widzisz, boś facet. :P No ale jeśli licznik się zeruje - to nie jest źle! :D

Btw. przez godzinę to gros kobiet ma wieeele orgazmów. :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I gdzie tu sprawiedliwosc ja sie pytam?!Mecze sie 1h by miec jeden orgazm w trakcie gdy ta leniwa baba wygodnie sobie lezy raz na brzuchu raz na pleach i przezywa orgazmy :) No dobra czasami cos tam zrobi-zegnie kilka konczyn do pozycji na pieska i wypnie ten swoj sexowny tyleczek :) wiec jeszcze raz wie zapytam:gdzie jest sprawiedliwosc?!

Ps

Jak dla mnie caly swiat moze byc tak niesprawiedliwy :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawiedliwość w tym, że liczne orgazmy potrafią wykończyć tak, że na nogach ustać nie można ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że niby nasz orgazm jest gorszy/słabszy niż Wasz? :) To jest dyskryminacja męskiego orgazmu!!! :D To, że po takiej godzince sexu, jestem bardziej zmęczony niż bo rajdzie MTB to oczywiscie o niczym nie świadczy, tak?! :):D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eee, to nie jest takie najgorsze.

gorzej , jak rurka jest zbyt miękka..... :mur:

Alice widać ze w wojsku nie byłaś . Ten element nazywa sie lufa a nie rurka:))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ani karabinek wielostrzałowy, ani flinta.... To musi być GRANATNIK... Przywali raz, a porządnie, że nogi urywa.....  :lach:  :lach:  :redevil:

M.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że niby nasz orgazm jest gorszy/słabszy niż Wasz? :) To jest dyskryminacja męskiego orgazmu!!! :D To, że po takiej godzince sexu, jestem bardziej zmęczony niż bo rajdzie MTB to oczywiscie o niczym nie świadczy, tak?! :):D

Nie wiem, czy słabszy - nigdy nie byłam facetem. Na pewno nie gorszy, po prostu Wasz! :D

Ja po takiej intensywnej godzince też jestem zmęczona. Po dwóch, trzech, czterech... coraz bardziej. :redevil: Ręce drżą, nie można szklanki utrzymać. Nogi dygoczą... Ach, jak ja lubię ten stan! :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...