Skocz do zawartości
tomaszwild30

Zapłodnienie Ukochanej

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazja która zawsze będzie tylko fantazją:

Żona pokazuje mi zdjęcie murzyna - kawał chłopka a kutas jak moje przedramię. Prosi, żebym pomógł jej znaleźć takiego, bo chce mieć czarne dziecko. Sam nie wiem czemu ale też chcę, żeby tak się stało. Nawiązujemy kontakt z potencjalnym ojcem, bierzemy dłuższy urlop i jedziemy do niego na czarny ląd. Oczywiście urlop przypada  w dni  płodne. facet rucha moją Anię kilka razy dziennie. Żadnych pieszczot i czułości - po prostu kopulacja. Wkłada swojego wielkiego kutasa i robi swoje. Moją rolą jest przygotować żonkę. Za każdym razem patrzę z niedowierzaniem jak to wielkie coś rozwiera jej wargi i całe znika w środku. Po każdym ruchaniu nadmiar nasienia obficie wypływa ze szparki na prześcieradło.

Już w samolocie w drodze powrotnej żona zauważa, że ma nabrzmiałe i obolałe sutki. Po kilku dniach robią się dużo ciemniejsze a szparka jest rozpulchniona i gorąca. Test ciążowy jest tylko formalnością.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim marzeniem jest aby inny tak zerznal moją żonę aby była cała obolala i skończyło się to jej zapłodnieniem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A propos ciąży od kochanka, nie mam nic przeciwko dzieci od Kochanków, kobieta musi mieć możliwość wybierać, kto ma ją zapłodnić. I nie koniecznie to ma być Cuckold. Wiem, że to jest raczej marzenie i w rzeciwistości nigdy nie zostanie zrealizowanym. Wiem, że po ciąży pojawi się dziecko, i wtędy zaczyna się już zupełnie inne życie. Ale!
Po to jest życie, żeby spełniać marzenia. Przynajmnie dążyć do tego.
Jeżeli kochasz swoją Hotkę, pokochasz jej dziecko, które będzie już i twoje. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cztery pary cuckold spotykają się by zagrać w odmianę "rosyjskiej ruletki". Dzień długo wyczekiwany - wszystkie hotki płodne. Na imprezę zaproszony jeden byczek. Panie wypinają pupy na kanapie - jedna obok drugiej. Panowie obserwują z kluchą w gardle jak byczek przeskakuje co minutę z tyłeczka na tyłeczek, aż w bębnie rewolweru trafi się "kula".

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.05.2020 o 15:11, pawel1969 pisze:

Cztery pary cuckold spotykają się by zagrać w odmianę "rosyjskiej ruletki". Dzień długo wyczekiwany - wszystkie hotki płodne. Na imprezę zaproszony jeden byczek. Panie wypinają pupy na kanapie - jedna obok drugiej. Panowie obserwują z kluchą w gardle jak byczek przeskakuje co minutę z tyłeczka na tyłeczek, aż w bębnie rewolweru trafi się "kula".

Godne realizacji ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...