Skocz do zawartości
tomaszwild30

Zapłodnienie Ukochanej

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm. Bardzo ciekawa fantazja i bardzo pociągająca, teraz pytanie o komplikacje, powikłania, ewentualne choroby dziecka, co  jeśli dziecko będzie potrzebowalo przeszczepu, zwrócicie sie do ojca i ewentualnie zaburzycie jego życie które w międzyczasie sobie z kimś ułożył? A co jeśli Wasz związek nie przetrwa i sie rozejdziecie? Czy nie będziecie szukać biologicznego ojca i żądać od niego alimentów? Różnie w życiu bywa, jak jest dobrze to wszyscy są szczęśliwi i wszystko fajnie sie układa, ale jak się coś źle dzieje to mogą w tym wypadku cierpieć dziecko i jego biologiczny ojciec.

Jeżeli Was urazilem w jakiś sposób to przepraszam, zadaje Wam pytania, które mi sie nasuwają z punktu widzenia kochanka, 

Osobiście życzę Wam szczęścia, zdrowego dzidziusia i pewnie jak Wszyscy czekam na relacje z poczęcia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sferze fantazji tak, owszem rozumiem. Jednak realizacj atakiego pomysłu jest bardzo ryzykowna z wielu powodów. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym brać udziału w takich fantazjach, i to zarówno jako rogacz czy to kochanek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.10.2018 o 10:58, kreator pisze:

Cała wypowiedź brzmi jak prowokacja wywołania kolejnej burzy w tym temacie

Ona:

@kreator zapewniam Cię, że to nie jest żadna prowokacja. Możesz być pewny :)

W dniu 29.10.2018 o 15:34, Matt2233 pisze:

Bardzo ciekawa fantazja i bardzo pociągająca, teraz pytanie o komplikacje, powikłania, ewentualne choroby dziecka, co  jeśli dziecko będzie potrzebowalo przeszczepu, zwrócicie sie do ojca i ewentualnie zaburzycie jego życie które w międzyczasie sobie z kimś ułożył? A co jeśli Wasz związek nie przetrwa i sie rozejdziecie? Czy nie będziecie szukać biologicznego ojca i żądać od niego alimentów? Różnie w życiu bywa, jak jest dobrze to wszyscy są szczęśliwi i wszystko fajnie sie układa, ale jak się coś źle dzieje to mogą w tym wypadku cierpieć dziecko i jego biologiczny ojciec.

@Matt2233 Wiem, że w życiu bywa różnie, ale jestem raczej optymistką i zanim do tego dojdzie, o ile w ogóle dojdzie, to zanim to zrobimy, wszyscy będą musieli być tego pewni, że chcą i zdają sobie sprawę co z tego wynika na 101% ;)

W dniu 12.11.2018 o 22:39, Zenek pisze:

W sferze fantazji tak, owszem rozumiem. Jednak realizacj atakiego pomysłu jest bardzo ryzykowna z wielu powodów. 

@Zenek masz 100% racji. Ten temat u nas nie urodził się dziś ani wczoraj. Myśleliśmy o tym z mężem już rok temu o tym i przegadaliśmy setki godzin o tym, zanim się zdecydowaliśmy

W dniu 12.11.2018 o 22:59, Adalbert pisze:

Nie chciałbym brać udziału w takich fantazjach, i to zarówno jako rogacz czy to kochanek ?

@Adalbert cieszy mnie, ze jasno się określiłeś. Wielu panów by się na to nie zgodziło, lecz są tacy którzy by chcieli, pomijam jednak fakt panów, którzy chcieliby przyjechać, bzyknąć i szybko uciec, choćby w samych skarpetkach ;) Dostawaliśmy tu takie wiadomości od różnych panów. Na niektóre w ogóle nie reagowaliśmy, bo nie było warto nawet konwersacji kontynuować, także panowie nie obrażajcie się, ci którym w ogóle nie odpisałam.

A na koniec, taki link jaki znalazłam na stonach xxx i pomyślałąm sobie, że właśnie tak mogłoby to wyglądać, a czemu nie ;)

https://pl.xhamster.com/videos/bull-unloads-in-fertile-wife-417264

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam szczerze, że odlatujecie daleko - na pewno poza moje granice. To znaczy, gdybym był bezpłodny, to nie widziałbym pewnie problemu w selekcji kandydata po to, by zapłodnił moją dziewczynę. Z drugiej strony, przecież jest też adopcja - danie domu dziecku, które o tym marzy każdego dnia. Jestem ciekaw, czy jesteście świadomi kilku problemów wynikających z Waszego nastawienia.

1. Alimenty. Jakkolwiek to brzmi, Bull kiedyś mógłby być przez Was podciągnięty do płacenia za dziecko. Przyjmijmy że coś między Wami jest nie tak i nagle sobie o nim przypominasz bo kasa to jednak kasa. Jeden z czynników, dla których będzie ciężko kogoś takiego znaleźć.

2. Zdrowie. Choroby są różne - często potrzebne są przeszczepy etc. Jak zamierzacie to rozwiązać? Będziecie mieć do siebie stały kontakt w razie W? Co jeżeli bull bedzie mieć was w poważaniu i usunie kontakt, a Wy - a raczej dziecko będzie w potrzebie? 

3. Bull. Co jeżeli za 10 lat-15 lat obudzą się w nim instynkty i będzie próbować skontaktować się z własnym dzieckiem? Wyjawić mu prawdę gdy będzie już dorosłe? Wiecie jaki to byłby dla niego szok? 

Podsumowując podziwiam i film sam chętnie zobaczę, więc się o niego postarajcie - wpierw jednak zastanówcie się od A do Z czy warto.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podtrzymuje swoje zdanie na ten temat, ale mimo wszystko Wam kibucuje, bo mimo pewnych wątpliwości mnie również to bardzo podnieca i również czekam na film z niecierpliwością ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielu pisze o wątpliwościach, ale myślę, że jak od roku o tym dyskutujecie, to wszystkie niuanse macie na pewno uzgodnione. Przyznam, że trochę hardcore, ale bardzo podniecające. A jako, że jestem urodzonym optymistą i rzadko przejmuję się późniejszymi EWENTUALNYMI problemami, to patrzę na Wasze marzenie pozytywnie. I życzę udanej realizacji. Z przyjemnością będę Wam kibicował i czekam na obiecane filmiki z fikimiki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś 5 lat temu miałem bardzo podobną sytuację. Wiem że mam zdrowe nasienie i mam na to dowody... Pewna dość dobra znajoma powiedziała mi ze z różnych względów nie możemy być że sobą jako para.  Natomiast wiedząc że jestem zdrowy i "życiodajny" zaproponowała mi właśnie żebym został "dawcą" ;)

Natomiast zastanowilem się nad tym mocno i podziekowalem znajomej. Niestety znajomość nie wytrzymała tej próby:-/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W przypadku samotnej kobiety to bardzo ryzykowne a w przypadku pary cuckold sama rozkosz :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...