Skocz do zawartości
tomaszwild30

Zapłodnienie Ukochanej

Rekomendowane odpowiedzi

Ekstremalna fantazja z uwagi na to, że oboje nie chcemy mieć dzieci i nie lubimy mieć dzieci. Ale przewija się w myślach. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pytanie, jakby to zniosł kochanek - ojciec dziecka? Czy by sie z tym pogodził? Czy powolilby, żeby jego dziecko wychowywał kto inny? Tutaj staralbym sie znaleźć kompromis. Chciałbym, żeby zniknął z naszego życia i życia dziecka, żeby nie komplikować dziecku sytuacji - tatuś jest jeden i kropka

Bardzo ciekawy proponujesz "kompromis" :D Jak rozumiem stwierdzenie "Czy by się z tym pogodził, czy by pozwolił?" to nie jest pobożne życzenie, tylko propozycja nie do odrzucenia w zamian za przejęcie tatusiowych obowiązeczków? Tak więc, skomplikowałby sytuację dziecku zarówno jako wujek, a nawet jako sąsiad, dziadek, inkasent gazowy lub wszelaki inny wujek dobra rada. Nie sądzę też aby zawarcie podobnego układu nie do odrzucenia było dla Kochanków szczególnie trudne. Pamiętaj o tym, że niemal 100% z nich, ma swoje własne Żony, Konkubiny, Dziewczyny, Narzeczone a w związku z tym swoje życia i swoje plany, zapewne biegunowo odległe od wychowania dziecka zmajstrowanego przez przypadek wskutek pękniętej gumy.

Rozmawialiśmy ostatnio o "więzi" dziecka z ojcem. Więź ta działa w dwie strony. Mężczyźni nie nabywają telepatycznie ciągot do tacierzyństwa, jeżeli z dzieckiem nie mają żadnego kontaktu od poczęcia. Nie ma żadnej telepatii, żadnej kryształowej kuli, nie budzą się z krzykiem na ustach pośrodku nocy, bo to nie jest film z Hollywood tylko rzeczywistość. Nie będą o to dziecko walczyć, z wielką ulgą przystaną więc na Twój układ. Dawca spermy, to nie to samo co matka która miała "tylko urodzić" a potem miała taki deal, że dziecko miała oddać parze dziadków którzy go nie mogli mieć. I nagle budzi się w niej to czego się nie spodziewała i jest cyrk, bo nie chce oddać dziecka. To kobiety. Nie mężczyźni.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My niedawno postanowiliśmy, że chcemy mieć trzecie dziecko, ale że cały czas szukamy stałego pana do cuckold, to poczekamy aż takiego znajdziemy i jak już będzie przyjaźń a może coś więcej, to chciałabym z nim zajść w ciążę. Czasu to ja za wiele nie mam, wiem ;) bo swoje latka są, ale wiem że jeszcze spokojnie mogę zajść w ciążę. Mam nadzieję, ze w ciągu roku wszystko się wyjaśni i jak będę tu jeszcze na forum to będę mogła ogłosić któryś tam miesiąc ciaży. Mój mąż w dni kiedy moje drugie kochanie będzie mnie próbowało zapłodnić, w ogóle nie będzie mnie dotykał, będę całą mojemu kochankowi oddana i bedę kolekcjonowała jego orgazmy we wnętrzu cipki. Dlatego nasz potencjalny przyjaciel musi być bi, żeby godnie mnie zastąpił jak nie będę kochała się z mężem, a przecież potrwać to może nawet więcej niż 1 miesiąc. Jesteśmy umówieni, że będę wtedy tylko i wyłącznie dostępna dla mojego drugiego kochanie :) no i liczę tak sobie że w tym czasie będę już w nim zakochana tak bardzo jak on we mnie, a moi faceci razem będą przyjaciółmi. Wiem, że niktórzy zaraz powiedzą, fantastka, co ona tu wypisuje, ale naprawdę tak z mężem ustaliliśmy a dodatkowo to był jego pomysł a ja się zgodziłam. Tak, pragnę zostać zapłodniona w cuckold i niech się tak stanie. Wszystko będzie nagrane, bo chcemy filmiki z tego zrobić. Jeżeli dotrwamy na tym forum to pokażemy wszystkim na forum film ze stosunkiem w którym nastąpiło zapłodnienie.

Do wszystkich panów do nas piszacych różne propozycję, lepiej najpierw przeczytajcie ten post i zobaczcie jakie mam oczekiwania na przyszłość wobec mojego drugiego kochanie ;) A zdecydowanych panów, tych wiedzących o co chodzi i mających podobne zamiary zapraszam do kontaktu. Moja spragniona drugiego mężczyzny cipeczka czeka na zalewanie do pełna ;) Pierwsze płodne dni według mojego kalendarzyka już za 27 dni :)

• Lubię 10
  • Zmieszany 2
  • Facepalm 1
  • Wow! 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, 3mpara napisał:

My niedawno postanowiliśmy, że chcemy mieć trzecie dziecko, ale że cały czas szukamy stałego pana do cuckold, to poczekamy aż takiego znajdziemy i jak już będzie przyjaźń a może coś więcej, to chciałabym z nim zajść w ciążę. Czasu to ja za wiele nie mam, wiem ;) bo swoje latka są, ale wiem że jeszcze spokojnie mogę zajść w ciążę. Mam nadzieję, ze w ciągu roku wszystko się wyjaśni i jak będę tu jeszcze na forum to będę mogła ogłosić któryś tam miesiąc ciaży. Mój mąż w dni kiedy moje drugie kochanie będzie mnie próbowało zapłodnić, w ogóle nie będzie mnie dotykał, będę całą mojemu kochankowi oddana i bedę kolekcjonowała jego orgazmy we wnętrzu cipki. Dlatego nasz potencjalny przyjaciel musi być bi, żeby godnie mnie zastąpił jak nie będę kochała się z mężem, a przecież potrwać to może nawet więcej niż 1 miesiąc. Jesteśmy umówieni, że będę wtedy tylko i wyłącznie dostępna dla mojego drugiego kochanie :) no i liczę tak sobie że w tym czasie będę już w nim zakochana tak bardzo jak on we mnie, a moi faceci razem będą przyjaciółmi. Wiem, że niktórzy zaraz powiedzą, fantastka, co ona tu wypisuje, ale naprawdę tak z mężem ustaliliśmy a dodatkowo to był jego pomysł a ja się zgodziłam. Tak, pragnę zostać zapłodniona w cuckold i niech się tak stanie. Wszystko będzie nagrane, bo chcemy filmiki z tego zrobić. Jeżeli dotrwamy na tym forum to pokażemy wszystkim na forum film ze stosunkiem w którym nastąpiło zapłodnienie.

Do wszystkich panów do nas piszacych różne propozycję, lepiej najpierw przeczytajcie ten post i zobaczcie jakie mam oczekiwania na przyszłość wobec mojego drugiego kochanie ;) A zdecydowanych panów, tych wiedzących o co chodzi i mających podobne zamiary zapraszam do kontaktu. Moja spragniona drugiego mężczyzny cipeczka czeka na zalewanie do pełna ;) Pierwsze płodne dni według mojego kalendarzyka już za 27 dni :)

Ja bym powiedziała , że odważna .... odważni ..... to już jest totalne przekroczenie granic, ale życzę Wam kochani powodzenia :) 

bo jak wiecie psychopatów nie brakuje . 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy doświadczeni na tym polu :) i wiemy że psychopatów nie brakuje, będę ostrożna co do potencjalnego pana ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, 3mpara napisał:

Jesteśmy doświadczeni na tym polu :) i wiemy że psychopatów nie brakuje, będę ostrożna co do potencjalnego pana ;)

A w półtorej tyg uda Ci się znaleźć potencjalnego dawcę ?? 

Skoro masz 27 dni płodne 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak to napisałam, orientacyjnie tylko :) w ogóle nie myśle o przyszłym miesiącu :) Spokojne jestem nastawiona na rok czasu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, 3mpara napisał:

My niedawno postanowiliśmy, że chcemy mieć trzecie dziecko, ale że cały czas szukamy stałego pana do cuckold, to poczekamy aż takiego znajdziemy i jak już będzie przyjaźń a może coś więcej, to chciałabym z nim zajść w ciążę.....

Cała wypowiedź brzmi jak prowokacja wywołania kolejnej burzy w tym temacie

Nie osądzam, nie oceniam, każdy ma prawo do własnych decyzji.

Jesteście dorośli i z  pewnością takie też podejmujecie decyzje. Pozostaje życzyć powodzenia.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...