Skocz do zawartości
benybeny11

Małe porównanie dla osób fantazjujących o czarnym

Rekomendowane odpowiedzi

chcialbym by moja hotka porownala mojego malego z takim duzym penisem (nie musi byc wcale czarny ;P)

moja zona porównywała mojego penisa z penisem czarnoskorego ,  to było jak porównanie malucha z tirem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do kobiet ktore mialy takie duze faluscy ,

czy po spotkaniu z takim gigantem czuje takie bardziej europejskie rozmiary ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie do kobiet ktore mialy takie duze faluscy ,

czy po spotkaniu z takim gigantem czuje takie bardziej europejskie rozmiary ???

A: Czuje się, choć mówię to na podstawie zaledwie jednej znajomości z panem koloru gorzkiej czekolady. Spotkania były satysfakcjonujące, czułam ten rozmiar bardzo dobrze, ale seks analny był zbyt intensywny i sama niewiele z niego miałam poza dyskomfortem równie dużym, jak interes kolegi.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A: Czuje się, choć mówię to na podstawie zaledwie jednej znajomości z panem koloru gorzkiej czekolady. Spotkania były satysfakcjonujące, czułam ten rozmiar bardzo dobrze, ale seks analny był zbyt intensywny i sama niewiele z niego miałam poza dyskomfortem równie dużym, jak interes kolegi.

dzieki wielkie za odp 

mam wiele innych pytan ale to chyba nie w tym temacie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie strasznie kręcą duże armaty jako faceta. I chodź kocham moją armate. Np. Dlatego, że zawsze stoi, często nawet po wytrysku to widok wielkiej pały mnie rozwala. Nie wiem skąd we mnie taka fascynacja tą częścią męskiego ciała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: mnie osobiście takie rozmiary przerażają. Duży wcale nie musi oznaczać lepszy. Może być mały ale wariat. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: widzę że rozmiary wacków przerażają cię tak samo jak rozmiary samochodów! A w przyszłym roku lub za max 2 lata chcę kupić nam coś na zasadzie murzyna z ogromniastym! Oczywiście używany jak murzyn z wielką dzidą! I dalej wacham się między tymi dwoma o których rozmawialiśmy, chociaż strasznie kręci mnie też a8. A na razie ucz się pilnie i kurwa :) słuchaj moich rad jak Ci mówię że tu źle i tam źle, nie mówię tego żeby cię zdenerwować. Tylko żebyś wyciągnęła wnioski. Sorki za off topa ale skojarzyło mi się to z "samochód przedłużeniem penisa" hahaha a teraz obijaj dalej to nasze biedne ale wygodne autko.

ps. Mam nadzieję że dojedziesz z pracy bez przygód!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: mnie osobiście takie rozmiary przerażają. Duży wcale nie musi oznaczać lepszy. Może być mały ale wariat. :)

Moja zone tez przerazały rozmiary murzynow , do momentu az nie skosztowala takiego 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwole sobię odswiezyc trochę temat nowymi fotkami. Nic dziwnego, że nasze kobiety wolą skakać na czarnych kutasach. Sam zostawił bym swoją bezbronną hotkę z paroma napalonymi murzynami.attachicon.gif1349185572669.jpgattachicon.gif1349233559773.jpgattachicon.gif1351270997567.jpgattachicon.gif1351311293441.jpgattachicon.gif1351331430830.jpgattachicon.gif1351624983406.jpgattachicon.gif1351626853368.jpgattachicon.gif1351661519009.jpgattachicon.gif1351661950358.jpgattachicon.gif1351697778766.jpg

Kutasy jak u konia hehe ;-)

Trudno z nimi konkurować :) ....w bieganiu też są najlepsi ....i to i to odziedziczyli po przodkach ;) . - . ( " ) BOO!! / _ . ' ' . _/ | | / / ` ( __) / `. __ . ' HAPPY HALLOWEEN

Za to w intelekt im nie poszło :-) Cóż, nie można mieć wszystkiego ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kutasy jak u konia hehe ;-)

Za to w intelekt im nie poszło :-) Cóż, nie można mieć wszystkiego ;-)

Obawiam się, że nie im, więc wielkimi literami napiszę - REGULAMIN!

https://pl.wikipedia.org/wiki/Rasa_a_inteligencja

Next time "zapunktujesz" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...