Skocz do zawartości
on27on27

atut urody podczas rozmowy o pracę

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podczas rozmowy o pracę próbowaliście wykorzystać atut urody?

• TAK
      9
    • NIE
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule. Pytanie skierowane do obydwu płci. Czy zdarzyło sie to w waszym życiu? Jak to wyglądało i jakie były tego efekty i dalsze konsekwencje? A może znalezliście sie w podobnej sytuacji po drugiej stronie jako pracodawca, który próbuje być "urobiony" urodą kandydata? Jak reagowaliście?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm..jeśli mam wziąć pod uwagę same rozmowy o prace,to bywa różnie...

Czasem lepiej z tego nie korzystać, głownie jak za biurkiem siedzi jakiś buc,albo flądra..wtedy nawet jak się nie starasz,a lepiej wyglądasz od niej/niego to jesteś skreślony/a .

Jeśli mogę to korzystam,ale nic nachalnie,delikatnie badam sytuacje na ile mogę się wgryźć w łaski nowego szefa. :redevil:

A teraz poważnie,nie zmieniam często pracy ,więc jak mogę to urabiam wdziękiem kierowników ,wyższych stopniem kierowników rejonów itd itd...ale żeby było jasne moją prace wykonuje dobrze( nie zwalam jej na innych) i tu nie mam sobie nic do zarzucenia. :love:

Efekty -sex :cycki5:

Konsekwencje -sex :prycz:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobra ankieta. Zadziwia mnie Wasza pomysłowość, ludzie. A wracając do tematu, jednak no...

jestem facetem, dziwne byłoby gdybym się mizdrzył do jakiejś Pani która ze mną prowadzi rozmowę kwalifikacyjną w 4 oczy :redevil: Myślę że ważne są takie czynniki, aby być dobrze ubranym, być nienachalnym. Lekkim i przyjemnym w obyciu :cycki5:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Semem. Pełen profesjonalizm. Gorzej gdy, tak jak Aine wspomniała, za biurkiej siedzi flądra i choć Ty jesteś nienachalny ona i tak ma już z Tobą problem... A raczej ze sobą :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jako ta flądra radziłabym nie korzystać :cycki5:

a tak serio, to na piękne oczy ciężko pracę dostać. liczą się przede wszystkim kwalifikacje, doświadczenie. jaka by to praca nie była. wiadomo często decydujące jest pierwsze wrażenie(stety i niestety), ubrać się ładnie ale skromnie. być miłym i sympatycznym. tyle.

mnie cieszy jak do pracy zgłaszają się ładne panie :prycz: powiem nieskromnie, że mamy najładniejsze kasjerki w mieście. a gdy to jeszcze idzie w parze z pracowitością to wszystko hula jak trzeba.

natomiast denerwują mnie panie, które notorycznie przychodzą bez cv, ociekające zajebistością, gdzie to one nie pracowały czego nie robiły, poziom normalnie expert. jak przychodzi co do czego to bywa różnie z tym ich doświadczeniem :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po Twojej wypowiedzi nic nie wskazuje na to jako byś taką flądra była :redevil: Jesteś pozytywna, bezkompleksowa i to odbija się na Twoim zachowaniu. takich szefów chce się mieć.Spełnionych, zadowolonych... Wymagających, ale wyluzowanych. Konkretnych i zdecydowanych.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ło nie rozpędzajmy się :cycki5: spełnionych i zadowolonych jeszcze nie, bo dużo przed nami.

ale z resztą się Muszko zgadzam :redevil:

chce się mieć młodych szefów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spełnionych ogólnie, w sensie nie tylko zawodowym. Nie nadąsanych i wiecznie niezadowolonych, a zwyczajnie uśmiechniętych i zadowolonych :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zrobiłam tego specjalnie, ale tak - raz dostałam robotę dzięki hmmm urodzie i wisiorkowi , który moja późniejsza szefowa dostrzegła i zrozumiała jego znaczenie .

A potem udowodnilam, ze jestem warta coś wiecej :redevil:

Pracuje w tym miejscu już od kilku lat :cycki5:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spełnionych (prawie)ogólnie tak, zawodowo-musiałabym zmienić pracę :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...