Skocz do zawartości
Adaś

Zakochana Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem pijana aktualnie, więc uprzedzam, że mogę pierniczyć kocopoły :redevil: Ale weźcie kurna cały ten cuckold przetrawcie na zasadzie dobrej zabawy i czerpania pozytywności z życia, które samo w sobie jest przejebane. Czerpmy to, co miłe, a lejmy na negatywy. Życie jest krótkie i, powtarzam, przejebane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszko! :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo z zycia trzeba czerpac to co przyjemne. Nie masz pewnosci, czy bedziesz zyl jutro, za miesiac czy za rok. Wiesz, ze zyjesz tu i teraz!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem pijana aktualnie, więc uprzedzam, że mogę pierniczyć kocopoły :redevil: Ale weźcie kurna cały ten cuckold przetrawcie na zasadzie dobrej zabawy i czerpania pozytywności z życia, które samo w sobie jest przejebane. Czerpmy to, co miłe, a lejmy na negatywy. Życie jest krótkie i, powtarzam, przejebane.

A ja też jestem podcięty i powiem,że pierdole to wszystko:)).Jeżeli kogoś lubię,to moja sprawa,a jak kocham,to też moja sprawa pod warunkiem,że nikomu nie robię krzywdy!!.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, ale Ty nie jesteś hotką! Chyba, że coś mi umknęło? :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie, ale Ty nie jesteś hotką! Chyba, że coś mi umknęło? :redevil:

Hmmm,może jestem najebany,a może gdzieś doczytałem,że chodziło też o kochanka:))).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Muszką :cycki5:

Nikt z nas nie wie co przyniesie nowy dzień, a igranie uczuciami niesie za sobą ogromne ryzyko i wszystko może się zdarzyć!

Nie raz byłam świadkiem rozpadu "super małżeństw" :redevil: a nasze cuckoldowo-swingowe trwa!

Ela

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo kluczem jest nie zamykać partnera w klatce, ale i związana z tym lojalność i odpowiedzialność obojga. :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i tyle w temacie :redevil:

Ja jestem pijana aktualnie, więc uprzedzam, że mogę pierniczyć kocopoły :cycki5: Ale weźcie kurna cały ten cuckold przetrawcie na zasadzie dobrej zabawy i czerpania pozytywności z życia, które samo w sobie jest przejebane. Czerpmy to, co miłe, a lejmy na negatywy. Życie jest krótkie i, powtarzam, przejebane.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...