Skocz do zawartości
awaryjny

Orgazm podczas zaspokajania ustami.

Czy zdażyło Ci się dojść podczas zaspokajania partnera/partnerki ustami.  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdażyło Ci się dojść podczas zaspokajania partnera/partnerki ustami.

• TAK
      72
    • NIE
      52

Rekomendowane odpowiedzi

t, ale tematy odkopujesz Nudzi ci się

Nie widzę niczego złego w "odkopywaniu" tematów, często jest jest, że są one bardzo ciekawe, ale schowane pod stertą innych, a Nowi do nich nie trafiają. I dzięki temu mogą się wypowiedzieć, tak jak Ty :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Patiartur

U nas odpowiedz pół na pół żonie nigdy mi raz najpierw sex potem ja lizałem i trysnałem... wiec nie wiem czy sie liczy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak zdarzyło mi się i to nie raz , zresztą zdarza mi się nadal :aua: . Mam jedną taką rzecz wypróbowaną która akurat na mnie działa :redevil: jak czerwona płachta na byka. Wówczas dotykam partnera i mam obydwie ręce zajęte, i usta też :indians: . W trakcie snu, oczywiście erotycznego bardzo często mi się to zdarza :redevil: , no chyba że ktoś lub coś mi go przerwie :growgr: .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem, raczej to wszystko zależy od podniecenia :oki: . Ja jak wcześniej pisałam mam tylko jedną taką rzecz którą robię wtedy zawsze dojdę , w innych sytuacjach mi się to nie zdarzyło. A to co robię wówczas bardzo bardzo mnie podnieca :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Antico

Ja kiedyś za gówniarza próbowałem osiągnąć orgazm myślami. Wywołałem sobie erekcję ręką, a potem już tylko koncentrowałem myśli na przyjemności, na orgazmie. Po kilku minutach skupienia udało mi się - wspaniałe, a zarazem przedziwne uczucie.

Co prawda kilka palców podczas eksperymentu delikatnie spoczywało na penisie (powstrzymując skórkę od zawinięcia się) jednak nie wykonywałem nimi żadnych ruchów.

Także Uległy - wszystko zależy od chęci ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widze że powoli metafizyka wkracza do tego wątku,

mi niestety nie udało się osiągnąć takiego błogiego stanu,

powiem więcej, próbowałem kiedyś przykładać widelec do czoła,

i raz żelazko do pleców.. ale wszystko jak krew w piach

chyba nie podatny jestem na te nadprzyrodzone umiejętności.. :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...