Skocz do zawartości
awaryjny

Orgazm podczas zaspokajania ustami.

Czy zdażyło Ci się dojść podczas zaspokajania partnera/partnerki ustami.  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdażyło Ci się dojść podczas zaspokajania partnera/partnerki ustami.

• TAK
      72
    • NIE
      52

Rekomendowane odpowiedzi

chyba nie podatny jestem na te nadprzyrodzone umiejętności.. :facepalm:

:lach: :lach:

Ale i tak nie tylko Ty nie masz takich umiejętności, są też kobiety które takiego błogiego stanu nie doświadczyły :facepalm: , a szkoda bo ten orgazm inaczej się odczuwa, od takiego :bananasex: . A nadprzyrodzone umiejętności w takiej postaci mają tylko wybrane "rodzynki" :mrgreen: płci żeńskiej lub męskiej :aua: .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.10.2012 o 10:05, yayamiosufit pisze:

widze że powoli metafizyka wkracza do tego wątku,

Pewnie, w seksie w ogóle jest dużo metafizyki. ;)

Moja odpowiedź na pytanie zawarte w ankiecie brzmi: tak. 

Och, tak!

Wszystko siedzi w głowie. Wszechświat możliwości. 

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że tak.

Ale to wszystko zależy od partnerki

Wiem, że tu są konkretne kobiety i raczej potrafią zrozumieć, że "dźwignia dźwigni nierówna".
Są rzeczy, które bardzo lubię podczas seksu oralnego i są takie, które są przyjemne ale w nadmiarze wcale nie doprowadzą do wystrzału i wylewu skumulowanych emocji. ; -)

To samo przecież dotyczy kobiet. Każda ma inne potrzeby i przyzwyczajenia. Grunt to poznać partnerkę a wtedy dzieją się cuda.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie doszedłbym bez dotykania.
Uwielbiam pieścić oralnie zarówno kobiety jak i mężczyzn. Kiedyś miałem kolegę hetero, któremu regularnie robiłem loda i przeważnie ja nie dochodziłem, bo nawet nie miałem takiej potrzeby. Sam fakt doprowadzania faceta ustami do orgazmu, w dodatku faceta hetero, który wracał do mnie po to przez pewien okres bardzo regularnie, dawała mi tyle spełnienia i satysfakcji, że zupełnie nie potrzebowałem dochodzić. Mogę śmiało powiedzieć, że następowało absolutne spełnienie bez mojego orgazmu. Co ciekawe, jestem bardziej ukierunkowany na kobiety i kocham robić minetki, ale jednak pieszczenie kobiet oralnie nie daje mi aż tyle wrażeń co robienie loda. 

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale wtedy gdy robiąc minetkę robiłem sobie jednocześnie dobrze reką :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...