Skocz do zawartości
awaryjny

Orgazm podczas zaspokajania ustami.

Czy zdażyło Ci się dojść podczas zaspokajania partnera/partnerki ustami.  

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zdażyło Ci się dojść podczas zaspokajania partnera/partnerki ustami.

• TAK
      72
    • NIE
      52

Rekomendowane odpowiedzi

Precyzując chodzi mi o sytuację kiedy zaspokajająca / ący dochodzi samoczynnie bez pomagania sobie ręką jak również nie jest w tym czasie pieszczony. Taki samozapłon :-)

Obie ręce zajęte a tu nagle...

I... ?

Wszelkie komentarze chętnie przyjmę ;p

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek liwia

I nie .....tak dojść mi się nie zdażyło, zdażyło mi się dojść w czasie snu (bez ingerencji czynnika ludzkiego), orgazm mnie obudził.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A i owszem.

Ostatnio w moje urodziny :)

Mega orgazm podczas obciagania mojej piątce :D

Generalnie- przeżyłam jakieś 5 razy w życiu.

Super sprawa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarza mi się to dość często :) a podczas snu niestety tylko dwa razy ,chyba że mnie nie obudził :) ...więc nie ważne ,nie liczy się :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałam kiedyś właśnie taki sen, że to ja pieszczę i w tym momencie właśnie, jak to już Panie wcześniej napisały, obudziłam się jednocześnie z zajebistym orgazmem. Na żywo tego nie przeżyłam, ale jestem przekonana, że to możliwe, bo zarówno same pieszczoty jak i widok faceta, który ma orgazm dzięki mnie, mocno mnie stymulują. Kilka czynników by trzeba spiknąć jednocześnie, żeby dojść bez dochodzenia :) A z drugiej strony, tego się nie da zaplanować, to się po prostu dzieje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholercia,nigdy :) Ja chyba potrzebuje silniejszych bodźców :D:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek daydreamer

nikt, ale tematy odkopujesz :) Nudzi ci się ;)

ale, żeby było nawiązanie do tematu to odpowiedź moja brzmi "nie". Kiedyś było blisko, ale jednak nie, bo coś mnie rozproszyło i wszystko przepadło :|

Mojej małży też się nie udało... przynajmniej tak twierdzi... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...