Skocz do zawartości
lll1983

Milking

Rekomendowane odpowiedzi

Temat jest ciekawy. Pierwszy raz przekonałem się o tym jak miałem robione lewatywy. Pielęgniarka włożyła mi w odbyt sztywną rurkę. Jak płyn nie chciał wchodzić zaczęła ruszać rurką. Myślałem, że będę miał wytrysk.

Prostata+pęcherzyki nasienne+anus= bardzo dużo bodźców które dają odlot.

Powiedział mi to rogacz, na którym hotka używała strapon-a.

Kup strapon i poproś żonę o dokończenie tego co zaczęła pielęgniarka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie po co klatka jesli Subi potrafi sie dowolnie "odprezac" czyli uwalniac nadmiar swego nasienia ?Klatka ma przeciez go od tego chronic.

Klatka od tego nie ochroni, więc jeśli jakaś domina nastwaia się na to, że w zamknięciu jej facet nie będzie miał wytrysków, to się myli. Pas cnoty ma sens tylko wtedy, gdy jest noszony na stałe, zabezpieczając głównie przed skokiem w bok i utwierdzając w kobiecie "prawo własności" do jej mężczyzny. 

Po pewnym czasie fakt jego istnienia i utrudnienia, jakie niesie ze sobą ciągłe zamknięcie, zaczynają działać na psychikę. Wytrysk w pasie może być, ale przecież nie taki sam, jak bez pasa - bo bez pełnego wzwodu, często tylko przez stymulację prostaty i bez możliwości zdjęcia tego cholerstwa, gdy napięcie i ochota na zabawy opada tuż po orgazmie, ...i już zawsze tylko tak. To może bardzo frustrować  :lock:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 07 Sierpnia 2013 - 13:16, napisał(a):Zastanawiam sie po co klatka jesli Subi potrafi sie dowolnie "odprezac" czyli uwalniac nadmiar swego nasienia ?Klatka ma przeciez go od tego chronic.Klatka od tego nie ochroni, więc jeśli jakaś domina nastwaia się na to, że w zamknięciu jej facet nie będzie miał wytrysków, to się myli. Pas cnoty ma sens tylko wtedy, gdy jest noszony na stałe, zabezpieczając głównie przed skokiem w bok i utwierdzając w kobiecie "prawo własności" do jej mężczyzny.Po pewnym czasie fakt jego istnienia i utrudnienia, jakie niesie ze sobą ciągłe zamknięcie, zaczynają działać na psychikę. Wytrysk w pasie może być, ale przecież nie taki sam, jak bez pasa - bo bez pełnego wzwodu, często tylko przez stymulację prostaty i bez możliwości zdjęcia tego cholerstwa, gdy napięcie i ochota na zabawy opada tuż po orgazmie, ...i już zawsze tylko tak. To może bardzo frustrować :lock:

Dziekuje za gleboka i rzeczowa analize. Faktycznie psychika jest najwazniejsza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj mospeter

piszesz  :

Kleczac przed sofą z łokciam wykonywale ruchy konwulsyjne oczywiscie mialem erekcje czlonka w pasie.
gdy orgaz byl bliski przestawalem potem byl wytrysk.

zapewne nie byl to normalny wytrysk tylko raczej "wyplyw" nasienia. Tak to sie dzieje zwykle przy masazu prostaty.

Wiecej na ten temat pisalem w moim poscie : https://www.cuckoldplace.pl/topic/13792-meski-punkt-g/

Poza tym najlepiej jak poprosisz Twoja zone o robienie takiego masazu. Ma ona duzo lepszy dostep niz Ty sam do prostaty.

Wszystko jednak zaczyna sie od zapoznania sie z tym rodzajem masazu. Najpierw teoretycznie a potem praktycznie.

Aneros jest tez do tego celu bardzo dobry. Musisz dobrze trenowac miesnie Kegla ktore znacznie pomoga.

Najlepiej praktykuj jak najwiecej i melduj rezultaty. W ten sposob pomoc bedzie najlepsza.

Masaz prostaty jest rowniez wykonywany przez lekarzy i pielegniarki w celu udroznienia nasieniowodow lub uzyskania nasienia przy niemoznosci erekcji.

Pozdrawiam

Jans

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, ciekawe.

Dla rogaczy i dla uleglych i nie tylko  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś do tego jakieś konkretne linki?

Znajdziesz sam bardzo duzo pod haslem :  "prostata massage" .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spoko filmik ale slabo rozumiem angielski latwiej mi by bylo na skandynawski jezk.

moze kto potlumaczy?

Poczekaj spokojnie , napewno ktos Ci tutaj pomoze.

ja czytalem instrukcje i porady na necie dotyczace uzycia masazera Aneros i nie wiem czy ma go wlozyc gleboko czy tez na polowe dlulgosci by skutecznie działał?

Anerosa wkladasz calego , do konca. On nie tylko pobudza prostate ale i Perineum punkt ta lapka zewnetrzna.

Czy milking jest milkingiem jesli towarzyszy mu wzwod.

Wzwod przy milkingu nie ma znaczenia .Wazny jest wyplyw spermy.

Normalnie podczas zabawy z Anerosem jest Hand Free ale musisz sie nauczyc.

w zasadzie to wtedy nie odczuwam orgazmu.

To prawidlowo , przy masazu prostaty jest wyplyw spermy ale nie prawdziwy orgazm

A propos musz cos napisac odnosnie dyskusji na temat zaniku erekcji poruszanym w innym dziale. Mam troche przezyc w tej materi.

Pisz o wszystkim co Ciebie interesuje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

penis potrzebuje nocnych erekcji dla konserwacji i to jest problem który uniemozliwia moim zdanie noszeni go w trybie 24/7

Zainteresuj sie pasem z sonda ktora wprowadzasz do penisa. Wtedy penis podczas erekcji przesuwa sie do przodu po tej sondzie (rurce) bo nie jest niczym ograniczony w dlugosci. Tak wiec pelne erekcje w nocy i w dzien sa mozliwe a milking mozesz uzyskac Anerosem .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...