Skocz do zawartości
lll1983

Milking

Rekomendowane odpowiedzi

Milking – stymulacja prostaty może być używany w dwóch celach:

Aby zintensyfikować orgazm i zwiększyć ejakulację.

Aby doprowadzić do wytrysku bez możliwości osiągnięcia orgazmu.

Milking, w UC, dotyczy odmowy orgazmu – wytrysku bez orgazmu. Stosowaną techniką jest masaż prostaty, z założeniem, że penis nie może być pobudzony lub podniecony przez dotyk, i zazwyczaj pozostaje zablokowana w pasie cnoty. W celu ograniczenia doznań często stosuje się zimny kompres z lodu na jądra i penisa.

Sesja dojenie trwa zazwyczaj od 10 - 40 minut i polega na delikatnym masażu prostaty, po około 10 minutach poddawana zabiegowi osoba zaczyna uwalniać płyn, towarzyszy temu uczucie podobne do powolnego oddawania moczu. W celu demonstracji statusu niewolnika Rogacz często zmuszony jest do wypicia własnych soków.

Czy ktoś ma doświadczenie? Co o tym myślicie?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Milking, w UC, dotyczy odmowy orgazmu – wytrysku bez orgazmu. Stosowaną techniką jest masaż prostaty, z założeniem, że penis nie może być pobudzony lub podniecony przez dotyk, i zazwyczaj pozostaje zablokowana w pasie cnoty. W celu ograniczenia doznań często stosuje się zimny kompres z lodu na jądra i penisa.

Wytrysk bez orgazmu? Milking to bardzo fajna sprawa dla uległego rogacza. Nie mam żadnych zastrzeżeń dla tego rodzaju praktyk.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sieci jest bardzo wiele informacji na temat masażu prostaty. Wynika z nich, że taki zabieg ma nawet pozytywny wplyw zarówno na sprawność seksualną jak i na sam gruczoł (hamuje przerost, zapobiega nowotworowi). :dobre:

Ja nigdy nie próbowałem, ale intruguje mnie taki "zabieg" i chciałbym spróbować oczywiści w klimacie cuckold lub bdsm.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jakim cudem nie masz wzdowu, ani orgazmu?

Do uwolnienia nasienia bez wzwodu lub orgazmu nie potrzeba cudow.

Wystarczy masaz prostaty. W sieci jest duzo opisow tego masazu.

Stosuje sie go rowniez dla celow medycznych w celu przebadania jakosci plemnikow lub udroznienia nasieniowodow.

Lekarz lub pielegniarka potrafia zrobic taki masaz.

Oczywiscie stosuje sie tez masaz prostaty w praktykach seksualnych takich jak UC itd.

Mozliwe jest samodzielne wykonanie masazu dzieki specjalnym stymulatorom typu ANEROS.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem hotkę w akcji ze straponem na rogaczu.Kobieta poczuła co to prawdziwa dominacja.Aneros w połączeniu z klatką (zdjęcie):http://31.media.tumb...2d0vo1_1280.png

No wlasnie !

Zastanawiam sie po co klatka jesli Subi potrafi sie dowolnie "odprezac" czyli uwalniac nadmiar swego nasienia ?

Klatka ma przeciez go od tego chronic.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat. Myślę, że wiele kobiet chętnie by się na jeden wieczór "zamieniła miejscami" ze swoimi partnerami by wymasować im prostatę (oczywiście w celach zdrowotnych...) i samym poczuć tę odrobinę dominacji...

K.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko na jeden wieczor ale czesciej.

W dodatku istnieja obustronne zabawki dildo ktore jednoczesnie zadawalaja obie strony niezaleznie od tych typowych zapinanych na paski.

Dotyczy to K+M a nie tylko K+K.

Obszar analny jest podobnie bardzo silnie unerwiony u kobiet jak  i  u mezczyzn a prostata jest odpowiednikiem kobiecego punktu "G" .

Warto wykorzystywac te mozliwosci !

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba ja bylo poprosic o ciag dalszy.Napewno by sie zgodzila :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...