Skocz do zawartości
Jurysta

Jak kojarzy wam się Dzień Kobiet

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest twój stosunek do Dnia Kobiet

• Uwielbian Dzień Kobiet
      4
    • Nie Lubię Dnia Kobiet
      1
    • Jest sympatyczne ale podchodzę do tego neutralnie
      12
    • Jest nie potrzebne
      2
    • Dzś traci na znaczeniu
      2
    • To pozostałości po poprzednim ustroju
      2
    • To ważne dzień i należy dbać o jego rangę
      7
    • To okazja by dać kobiecie prezent
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to okazja do tego,by dać kobiecie prezent.

W ten sposób mówię jej,że coś dla mnie znaczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ze świetami "masowymi" problem i najczęściej zapominam. Choć koncepcja , że jest to kolejny pretekst do zrobienia czegoś miłego jest dla mnie jak najbardziej ok.

Na usprawiedliwienie dodam , że staram się dbać bez okazji :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to! Dbać też bez okazji, a nie tylko od święta! :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wyłącznie ostatnia opcja jest istotna. Dla mnie, to kolejna okazja żeby coś świętować z kobietą, sprawić przyjemność. Im więcej takich dni, tym lepiej. Mam gdzieś fakt, czy jest to święto pokomunistyczne, czy kojarzy się z " pracowniczymi goździkami" albo propagandą. Teraz, to jest po prostu Dzień Kobiet.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kojarzy mi się z facetami wyskakującymi z kwiaciarni z zwisającym tulipanem lub różą. Nie kumam do końca tej akcji na zasadzie: odbębnić i będzie spokój. Wolę prezenty z rozmysłem, "cośznaczące", praktyczne, potrzebne i miłe :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien Kobiet... hmmm dzien jak codzien... dzien stowrzony w tym samym celu co walentynki tylko by napedzac gospodarke.

U mnie dzien kobiet jest caly rok!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie Dzień Dziecka też. I Dzień Piekarza. By napędzać gospodarkę. A bułki się je codziennie i dzieci też codziennie są. Takie dni są po to, by właśnie uczcić, zaznaczyć obecność, gospodarce na wiele się to nie zda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie kwiaciarki w dzien kobiet maja najwiekszy zysk wynoszacy 300% :)

To samo zabawki, pączki itd myslisz ze w inne dni sie tak dobrze paczki sprzedaja niz w pewnien czwartek? :D

to wszystko tylko dla kasy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To w sumie niezły interes. Założyc multi-firmę. Handlować kwiatami tylko w dzień kobiet. Sprzedawać pączki tylko w tłusty czwartek. Grać w kubki przed kopalnią tylko w dniu wypłaty :) (ale to już było, bo teraz mają na konto) Sprzedawać zabaki tylko w dzień dziecka. ja tam wolę wierzyć że to dla uczczenia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie przepadam za pączkami,,jak mnie wyjątkowo najdzie to zjem,na tłusty czwartek nie kupuje dzieciom pączków,tylko robię je sama,faworki i inne bajery... dzień dziecka dla mnie jest po każdej wypłacie, jeśli chodzi o zabawki,a w tym już konkretnym dniu staram się zabrać je w jakieś ciekawe miejsce, uczcić to inaczej .Chce by taki dzień zapamiętały jako ciekawe wydarzenie ,a nie-" dostałam barbie/auto/rower ,no i co?" prezenty są tu dopełnieniem. Jeśli chodzi o dzień kobiet,to wielu mężczyzn kupuje je żeby odbębnić ten dzień..i to jest smutne..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...